Bigaboy Selam annelerim🙋🏻♀️ hamilelik süresince saçıma bakımlar yapıyordum uzun uzun bekletiyordum. Malum artık o kadar zamanım yok! Doğumdan 40gün sonra bakım kesim yaptırdım ama çok dökülüyor... Duşta, duştan çıktığımda kuruturken.... Bu durum moralimi bozuyor çöpte avuç dolusu saç gördüğümde😔 kendisi deneyerek faydasını gören annelerin bilgilerinizi ihtiyacım var..
bprensimmm Bigaboy 😥😥😥öyle dökülüyor ki bebegim 5 aylik 4 aydan itibaren başladı sanki kafamda sac kalmadi avuç avuç ilk defa gördüm kendimde çok üzülüyorum ama elimden hiç bişey gelmiyor 😥
Aybukebuyuyor Bigaboy ben de bugün duşta farkettim benim de çok dökülüyor. 24 gün oldu doğum yapalı. Narkoz falan mı etkiledi acaba
ElifAlya Bigaboy dokulmesi normal cunku hamilelikteki hormanlar normale donuyor . Vucut kendini yeniliyor. Benimde 3.aydan itibaren dokuluyor. Suan kizim 4 aylik. Bir muddet surecek bu dokulme.
Bigaboy Aybukebuyuyor bilmiyorum ki🤦 benim normal doğum ama bu kadar dökülmesi normal değil ciddi ciddi yün gibi toplayınca.
Bigaboy ElifAlya ya işte bu hiç hoşuma gitmedi😔 benimde 3.ayım bitecek... Peki aza indirmek için en azından neler yapabiliriz ki😁???
ElifAlya Bigaboy demedim ama kizkardesim yapmis ve baya faydasini gordum dedi. Sampuanina bir kapak çamtrabendi yagindan koymus ve dokulmesi azalmis. Bende denicem🌸
haticemm Benim bebeğimde 4 aylık 1 aydır aşırı dökülüyor yarıya indi resmen saçlarım her banyoda taramada her yer saç