Berfin988 Merhaba kizlar 2gun oldu dogum yapali ilk evladim goguslerim cok kotu lansinoh aldim suruyorum her emzirmeden sonra ama sanki hic ise yaramiyor baska ne gibi bi cozum olabilir uygulayan varmi
BuseveMinigi Berfin988 gümüş kapak al canım anında geçiriyor. Bende öyleydim trendyoldan aldım silvernurse hemen geçirdi 😊
Mevicka Berfin988 hayırlı evlatlar olsun inşallah 2 günde zaten geçmez biraz zaman geçmesi lazım ben hem krem sürdüm ilk haftalar hem silikon kapak aldım kıyafeti temas ettirmiyordu doğumdan önce başlamıştım krem sürmeye. İnşallah fayda görürsün yakın zamanda
EmelArtun Berfin988 gümüş kapaklar tek çözüm tecrübe konuşuyor denemediğim kalmadı ama gümüş kapaklar kendi sütümüzle nemli kalmasını sağlıyor yara falan olsa da iyileştiriyor süt orayı başka birşey aramayın gümüş kapak çözüm gerçek sertifikalı olsun ama !! 👍🏻😌
Sevgilimmm Berfin988 bana da gümüş kapak yaramadı. Kalkan yaradı. Göğüs ucunun hava alması lazım çünkü kalkanda delikler olduğu için hava aldırıyor
Kadriye89 Garmaston diye eczanede satılam bi krem var hemen etki ediyor. Lansinoh hiç bi işe yaramadı bende de.