mikelenjelo35 prensannesi1234 çocuk büyüklerin yediği şeyleri yemiş fındık kadar mide ne yapsın .kabız olması çok normal yazım günah o bunları verirken sen ne yapıyorsun.
YK_ prensannesi1234 sen kendinde misin acaba kaynanan bunları verirken oturup oyle izliyor musun oldu olacak biraz da reçel bal falan da ver oyle kuru kuru gitmez de hey Allahım ya herşeye susarim da minicik bebeğim söz konusuyken ne saygı bilirim ne kaynana cocugu biran once uzaklaştır ordan yada net bi sekilde benim çocuğum anne sütünden baska hiç birşeyle beslenmeyecek de
Minnaktospik prensannesi1234 bebegim 1 aylikken gaz sancisi cekiyor ve agliyordu normalde okadar aglamaz bende oturdum masaj filan yapiyorum aldi bebegin emzigini pekmeze batirmis getirdi napiyosn diyorum sussun die pekmez veriyorum diyor bende istemsiz bir sekilde bagirdim ne pekmezi zaten gazi var kesin susturur bu onu simdi filan die trip atti 2 gun falan umursamadm hic. Her aksam standart bebek aglayinca yine mi sutun yok diyor kac defa olmadigina denk geldiyse 🤦🏽♀️ agdisi var agri kesici ver bugun kaka yapmadi fitil ver zeytinyagi ver 🤦🏽♀️ en son zeytinyagi verdigimde bogaznda kaliyodu esim kizdi en son zeytin yagindan vazgecti😬 simdilerde televizyon izletme derdinde ama bebegim 2 aylik. Valla kayinvalide idare etmek cok zor😬 benmde annem var 3 tane tirunu var suna da bunu verin dedigini hic duymadm🤷♀️ Allah yardimcimiz olsun
prensannesi1234 Minnaktospik Aynen öyle ben uyarıyorum 2-3oldu ama dik kafalı gene kendi bildiğini yapıyor eşime de söyledim böyle giderse gidicem daha görüşmiycem beş etmek zor bunlarla anlamıyorlar gerçekten başında olmayan bilmez 😅
Minnaktospik prensannesi1234 isin ilginc yani kendi kizininkine de yapiyor olmasi 😬 10 gunlukken onun emzigini sutlaca batırmışti 😱 zaten laf dinlemedigini biliyordum ama onu gorunce tam anladim kendi kizininkine yapan benmkine neler yapmaz 😅 hayirlisi olsun hakkimizda 😅
otose_san prensannesi1234 sakince konuşup açıklayın, sütüm varken böyle yaptıkça emiyor ve azalıyor diye, hala bildiğini okumaya devam ederse alın kucağından karışmasına, bir şey vermesine müsaade etmeyin, gerekirse biraz azarlayın