Dilarayy Bebeğim 1 bucuk aylık hiç bir emziği tutmadı tutmadı derken emiyor ama diliyle değişik bir şekilde emmeye cabalıyo bibs denemedim deneyenler varmı beya bibs ile alıştıranlar 🤗
Aysenurasaf Dilarayy bizde birsuru emzik denedik bibs siparis verdik kargoda suan. Insallh bunu alir oglusum. Yoksa surekli memede uyumak istiyor
Rrraaaiiinnn Dilarayy merhaba bende tutsun diye hevesle aldim bina ama tutmadı dişlik gibi ağzında çiğniyor tutmayan tutmuyor osa gtti 59 tl 😄😄😄 kaç tane dişlik alirdim o paraya
Alfamom Dilarayy koleksiyonum da bibs de var lakin doğduğu geceden beri uğraşıyorum 7 buçuk aylık asla tutmadı 🤷♀️
Dilarayy Aysenurasaf bende bugün sipariş verdim bi umutla göğüslerim dolmuyo memeden ayırdıktan sonra uyanıyo derin uykusu asla yok napcam valla bilemiyorum inşallah seninkide benimkide tutar denedikten sonra haber ver 🤗
Aysenurasaf Dilarayy insallh hemen gelsin de bebislerimiz de alsın sende rahat et bende rahat edeyim 😊
Aysenurasaf Dilarayy bizimki bibs emzigi de tutmadi 2 haftadr deniyoruz gevelemeyi gectim agzina verdgmz an geri itiyor. Sanirim almicak emzik. Sizinki ne durumda😊
Dilarayy Aysenurasaf benimkide tutmadı canımm maalesef 😂 elini emmeye cabalıyo izin vermiyorum ama ne olacak bilmiyorum
Dilarayy Rrraaaiiinnn bende en son avent soothie emziği deneyeceğim denemediğim bi o kaldı bari içimde kalmasın 😂 her emzik heves oldu bende 😂