Aselinannesii6 Kullanan anneler tecrubelerinizi paylaşırmısınız anne göğsüne yakinmi emmeden geliyo mu yoksa bebeğin emmesi mi lazım bazen sütü sağıp veriyorum ama evdeki biberon kendinden akışkanlı bunu denemek istiyorum
SevgiLina_ Aselinannesii6 canim ben kullaniyorum damlatmiyor yani emmeden gelmiyor memnunum ama ucu biraz sert gibi sanki
sevcan Aselinannesii6 ben suluğunu aldım memnun kalmadım cok hava yapıyor bırde sıyahlaştı içi süreklı yıkamama dezenfekte etmeme rağmen geçmıyo attım.
Aselinannesii6 SevgiLina_ bebeğin rahatlıkla emebiliyomu peki benimki emzikte almiyo acaba onu olabilirmi ağzına
BhrKrmn Aselinannesii6 benimkide emziği sadece uykuda oda zorla alıyor ama mamajoo biberonu kolay tutuyor
BhrKrmn Anne sütü veriyorum ama bazen nadirde olsa kullanıyorum güzel biberon meme reddi falanda olmadı bebek emmeden gelmiyor ağza anne memesine yakınmış alırken öyle demişlerdi Gold renk olandan aldım ben. Deneyebilirsin bence
Aselinannesii6 BhrKrmn BhrKrmn Çok teşekkür ederim şimdiden bu biberonu:) inşallah kolaylıkla alabilir benimkide
GamzeSarp Aselinannesii6 evet yumuşak uçlu kendi emmedikçe akmıyor içerken taşma yapmıyor ağızdan ben çok memnun kaldım