Arkadaşlar çok çaresizim fikirlerinize ihtiyacım var.
Bebeğim 4aylık olacak birkaç gün sonra. Memeye çok ama çoookk düşkün bir çocuktu. Yalnız son günlerde sadece geceleri uyurken rahat rahat emzirebiliyorum. Onun dışında hep bi kavga kıyamet….
benim sütüm çok tazyikli geliyor. Özellikle sağ göğsümden fışkırıyor hep. 4 5 delik var ve öyle böyle değil sürekli fışkırıyor. Bebeğim o yüzden o memeyi hiç emmek istemiyor. Ben de mecburen sağıyorum 150cc falan süt sağdıktan sonra anca öyle bebeğime verebiliyorum. Sol göğsümü çok daha rahat emiyor. Yalnız dünden beri sol tarafa da benzer şekilde davranmaya başladı. Sürekli elini emmek istiyor ben memeye götürüyorum o elini kurtarıyor kolumun altından onu ağzına götürüyor çıldırıcam artık nolur bi fikir verin… bu meme reddi mi? Yoksa sadece tazyikli olduğu için mi böyle yapıyor? Bunu nasıl engelleyebilirim, hep sağmam mı gerekiyor? Memeci çocuk gitti bambaşka çocuk geldi Allahımm çok üzgünüm çok… bu arada biberondan nefret ediyor… doğduğunda beri biberon veremedik hiçbi şekilde. Bi akıl verin nolur