Azra2020 beşiğine yatırdım. Mızıldandıkça kucağıma alıp sakinleştirdim. Uyumadığı atladığı uyku oldu bi iki defa ama 3 günde halloldu. 3 aylıkken işe başlamıştım. Ama yarım çalışıyordum. Perşembeden pazartesiye 4 günüm vardı süreç için. 3. gün direnmeden kendi uyudu. Hatta 2. gün emerken uyudu. Emerken uyuduğunu özellikle belirtiyorum çünkü şu an 8,5 aylık ve toplam emerek uyuması 10 u bulmaz. İlki kendi uyumaya başladığı sürecin ikinci günüydü. Bu aralar diş ve ek gıdanın yaptığı gaz yüzünden biraz huysuzlanıyor dönüp duruyor ama saatlerce kucağımda evi gezdirmiyorum ya da ayağımda sallamıyorum. İlk üç ay bu şekilde geçti 😔 bıraktığım an uyanırdı çığlık çığlığa ağlardı. Daha 2 aylıkken 10 saat uyumadığı oldu çocuğumun. O günleri düşünüyorum da ne kadar çaresizmişim 😔 bebeğin ağlıyor uyumak istiyor uyumuyor ama elinden bişey gelmiyor. Memeye düşkün bi bebekde değildi. Hani bebeler ağlar meme verirsin susar ya. Şartlar mükemmel değilse emmezdi de. Kusura bakma sorunun dışına çıkmışım biraz 🙈