Goktug0711 Bebeğim 6 aylık ek gıdaya geçtik mama ile besleniyordu baştan beri zaten ama ne kadar çabalarsam çabalayayım su içiremiyorum reddediyor😓 biberon bardak kaşık denedim ama yok ağZından geri çıkarıyor önerisi olan var mı??
Alaraselen Goktug0711 benim kızımda içmiyordu şuan 7 aylık 30 cc falan içiyor zorla yavaş yavaş içirmeyi deneyin fazla zorlamayın😌
Asafeymeninannesi Goktug0711 1 yaşında olan oğlum hala içmiyor hala içmiyor 😒 Hiçbir şekilde suyu sevdiremiyorum. Doktor mama içiyorsa zorlama tamamen soğumasın önümüz yaz nasılsa elbet içer dedi de bakalım
Ladymom Goktug0711 benimki de içmiyor hatta içirsem zorla sadece o suyu kusuyordu. Doktor ihtiyaç duymuyordur dedi. Su an 7.5 aylık bazen içiyor reddetmiyor en azından. Zamanla içecektir arada ver.
Bkt_1019 Goktug0711 benim oğlumda öyle artık uyku arasında vermeye çalışıyorum. Alıştırma bardağı kaşıkla fln denedim ama bizde görüp özeniyor sanırım cam bardakla içmek istiyo. Çoğu dökülüyo ama olsun
Goktug0711 Asafeymeninannesi Allah korusun susuz kalır bıngildağı çökebilir gibi bişeyler dediler korktum zorlamıcam yoksa inş içer
YavruKartal Goktug0711 Oğlum 10 aylık olacak ama içmiyor suyu sevmiyor. Neler neler denedim bardak, biberon, kaşık, şişe yok yok içmiyor sevmiyor. Mama içiyor ondan alıyor herhalde sıvı ihtiyacını. Sürekli teklif ediyorum arada 2 yudum içerse ne ala.
Meryy123 Goktug0711 benim kızım da hiç içmedi çok uğraştırıyordu pet şişeyle içti bi kaşık kadar koyuyorum az az gelince içiyor sonra tekrar koyuyorum öyle öyle oynayarak döke saça baya içiyor
Tuba Goktug0711 Henüz alışık olmadığı için gayet normal, sürekli teklif edin zamanla içecektir🙏🏽 şuan tadım ayında olduğu için gereken su ihtiyaçını mama ile gideriyordur. Alıştırma bardağı ile de denemenizi öneririm😇