DenizAlpinAnnesi Diyet yapmama ramen mukusu düzelmedi 1 aydir diyetteyim , dis dönemindeyiz acaba ondanda olabilirmi mukus ?
Deletedmom336 DenizAlpinAnnesi bizimde mukuslu kakaydi diyet yapmadim.baska belirti yoksa sadece mukuslu kaka alerji olarak degerlendirilmiyor aslinda.
HeyArnold DenizAlpinAnnesi canım malesef sadece süt ürünleri yumurta değil başka şeylerde dokunabilir. Sebzeler paketli gıda çikolata
Deletedmom423 Kuzuannesi diş döneminde sadeve mukusmu artıyor yoksa başka belirtilerde oluyormu kakada kan gibi bir bilginiz varmı
Kuzuannesi Deletedmom423 mukus artiyor. Arkadasimin bebeginde de oldu ayni şey. Yediklerinden zannetti ama dis donemi imis. Hatta bizimde mukuslu suan bana dis donemimi diye sordu bizimki yediklerimdenmis endiselenme suanda yapacak birsyin yok
Deletedmom423 DenizAlpinAnnesi zaten alerjiniz varda diş çıkarken mukus artıyor ya acaba kanda ondanmi tekrarlıyor diye sormustum teşekkür ederim 😊
HeyArnold DenizAlpinAnnesi ya dedikleri gibi dış ya da sizin yediğiniz birşey dokunuyor gözlemlemek gerek
Deletedmom423 Kuzuannesi bizim kan da oluyor ne güzel geçmişti 2 buçuk ay hiç olmadi son 1 aydır arada bir nokta şeklinde kan oluyor diş cikariyorda kan ondan olurmu diye işte insan bi sebep ariyor