incidenizzz Yigitoglum_2 canım alınmaz tüy temizliği çünkü eğer ağda yapiyosan kil kökleri adetliyken alınırsa su ulaşması lazım ama eğer permatik flan kullanıyorsan sıkıntı olmuyor çünkü kökten almıyor önemli olan ksim kil kökleri ama sen yine de alel ade düş al snra tüy temizliğini yap şimdi bilmiyordun bisi olmaz ama diğerlerinde dikkat et. Hadisi şerif: kişi bilmediğinden mesuk değildir.
Sakura-chan Yigitoglum_2 temizlik imandandır diye boşa dememişler . Tabiki adetli ol veya olma kıl temizliği her daim yapabilirsin. Kim diyor ki adetliyken kıl alınmaz diye
incidenizzz imgesi sen zaten temizliğine dikkat edersen adet gününe denk gelmez yarim buğdaydan uzum olmucak
imgesi incidenizzz tabi ole olmasi lazm zaten ama olaki adet zamanina denk geldi nie temizlenmesinki ona sasrdm ben
KornZorn2020 Deletedmom336 evet niye şaşırdın? Nerde biriktireyim başka poşete koyup banyonun bir köşesinde duruyor. Abdestimi alırken onları da tamamen ıslatıp yıkıyorum sonra aynı poşetle çöpe?
Deletedmom336 KornZorn2020 sac teli banyonun deligine kacarsa ne yapiyosunuz yikanirken vucuttn kayip birden giderse
Sakura-chan Asafeymeninannesi kendime dayanarak konuşuyorum sen neye dayanarak hangi görüşü belirtiyorsun ?
balkizimbebegim Yigitoglum_2 ben hafızım ve ilahiyat mezunuyum o yüzden bilerek cevaplıyorum :) adetin ilk günleri hiç sıkıntı yok tırnak kesilebilir saç kesilebilir temizlik yapılabilir ama son günler yapılmaması daha iyi çünkü kanamanız bitmiş olurda farkında olmazsınız cünüp sayılırsınız diye yani son bir iki gün dışında yapılabilir İ
Asafeymeninannesi Sakura-chan Yanlış bilgilerle diklenmeyin lütfen relax 😊 Farkındaysanız ben sizli bizli konuşuyorum 😌 siz diyecektiniz herhalde 🌝 Dinde yer alan doğru bilgiye dayanarak bilginizin yanlış olduğunu belirtiyorum 😊
Sakura-chan Asafeymeninannesi cevabı alamadım ne cevap yazdın? Ha bu arada rahatım zaten sanal ortamda neyine sinirimi bozayım 😂
Asafeymeninannesi Sakura-chan Neye dayanarak konuştuğumu açıkça beyan ettim ben 🥳 tekrar tekrar okuyun 😌 Şurdan bakınca hiç relax görünmüyorsunuz maalesef sakura-chan 🥺 Bol bilgi dolu günler efeemmm🍃☠️
elifsrbs Yigitoglum_2 evet tırnak kesme ve diğer kişisel bakımlar adetliyken yapılması hoş karşılanmıyor ama eğer çok zor durumda kaldıysanız almanız gerekiyorsa misal tırnak kestiniz kestiğiniz tırnağı gusül alırken o suyla akıtmanız gerekiyor diye biliyorum 🤔
Merlival Yigitoglum_2 adetli iken saç tırnak kesilir temizlik yapılabilir ancak gusül almak gereken vakitten sonra yapılmaz .. adet bitince o vakit içinde gusül alınmalı üzerinden bir bamaz vakti kadar süre geçmemeli
Ebrs Yigitoglum_2 canim bilmeden yapmışsın ama normal de sac kesilmez, tirnak kesilmez tuyler alinmaz çünkü onlarda seninle birlikte once yikanmali su degmeli sonra kesilmeli.