Egeninannesii Merhaba kızlar 🙋 Biz bugün 21gunluk olduk 2-3 gündür gaz sancısı çekmeye başladık. Özellikle bugün gazini değil de kakasını yapamadikca ağlıyor geceden beri yarım saatte uykusundan ağlayarak uyanıyor.Geceden beri 3-4 yaptık ama yinede sancı çekiyor yapana kadar. Sulu biraz ama rengi normal. Bide bende 1haftadir ishalim bunun çocuğa etkisi var mıdır? O ağladıkça kivrandikca ben üzülüyorum 😞😞😞 Kimyon çayı vermeyi düşündüm ama daha çok küçük
zeynepdurum Egeninannesii hayır kesinlikle kimyon çayı falan vermeyin küçücük bebeğe zeytinyağı tatlı badem yağı çörekotu yağı bunları doktorm bana söyledi ama yani yenidoğan bı bebeğin sadece anne sütü alıyor da 10 güne kadar kaka yapmaması normal
Nilikra Kimyon değilde canım taze ıhlamur kaynat günde 3 çay kaşığı ver benimkide 21 günlük :) ben 2 gündür öyle yapıyorum baya rahattlattı sizede iyi gelir inşAllah
Egeninannesii Nilikra ıhlamur ben her gün içiyorum ama gaza iyi geldiğini ilk defa duydum her yemeğe kimyon atıyorum yakında tatlıya da atacağım
Egeninannesii zeynepdurum kaka hergun 2-3 kere yapıyor sorun yaparken çok zorlanıyor kimyon vermedim zaten yarn doktora gideceğiz gaz damlası isteyecegm