Vebum Merhaba, bu sendromu yaşayan var mı aranızda? Nasıl geçirdiniz? Geceleri asla uyuyamıyorum sağ kol ve bacağım aşırı derecede ağrıyor ve huzursuz oluyorum. Gündüzleri de çok hareketli bir bebeğim var bir gün uyuyup kalcam bi yerde
Sultanas Vebum one ki canım benim de uzun zamandir ara ara sol bacağım ağrıyor ne olduğunu bilmiyordum aceba benimki de mi ondan ki
My_son Vebum canim gecici de olsa bi cozum buldum soguj su. Bacaklarımi ususem de boyle uyusana kadar soguk suyla yikiyirum o zaman daha rahat yatıyorum bi dene isrersrn
Ayseynep Vebum annem bana doğum yaptığında çıkmış hala devam ediyor hiçte bir etki eden Birşey yok anneminkini kansızlık tetikliyor o yüzden pekmez içtiğinde daha rahatlıyor
Vebum Minnoo35 az da olsa bir çözüm bulabildiniz mi? Tiroidlerine baktırdın mı ya da kan testine gittin mi hiç? Ben virüs dolayısıyla gidemedim bunlardan kaynaklı olabiliyor
Vebum Sultanas gece oluyor genellikle ne tarafa dönersen dön uyutmuyor bi huzursuzluk hissi ağrı oluyor evin içinde dolaştırıyor seni
My_son Vebum yok csnim agriyinca yap Ağrı yokken sanmıyorum faydasi olacagini baslayinca git uyusana kadar soguk su da yıka beni bi o rahatlatıyo
pilavustutavuk Bende de var bı iki haftadır yaa. Özellikle akşamları olmaya başladı. Bacaklarım çekiliyor gibi oluyor.
Vebum pilavustutavuk aynen o şekilde de oluyor. bu ara çok hastalık çıktı virüs Sebebiyle stres falan yaptık heralde
Vebum Minnoo35 sabun koyma işini internettede gördüm sabunu nasıl koyuyorsunuz ve nereye acaba merak ettim
Nes94 Vebum ben tanıyı kendi kendime koydum 8. Sınıftan beri var uyumaya çalışırken sürekli ayak oynatma isteği oluyor durunca ağrı hissediyorum veya rahat olamiyorum. Belki değildir ama benziyor 😂 tedavi ediliyormuş belki bir gün giderim doktora değil mi öğrenirim 😂 bir ara bi durmuş gibi olmuştum ama yine tekrar ayaklarım birbine değdiğinde kontrol edemediğimi farkettim ayrı tutmayı alıştırabilirsem başarma ihtimalim oluyo