Siyahbeyazl Mucizem-06 ben denicem baktim sutumde azalma var veya baska birsey ozaman kazaya birakirim
Asafeymeninannesi Mucizem-06 Tutun ve gidişata bakın Sütünüzde azalma oluyor ve yavrunuz doymuyorsa tutmaz kaza şeklinde tutarsınız sonradan inşaAllah
YK_ Mucizem-06 10 aylıksa tutman gerekiyor cnm gecen sene benim oğlum 11 aylıktı bi hocaya danıştım sadece senin sütünle beslenmiyor tutman gerekiyor demişti tabiki tercih senin yinede ama dini boyutunu soruyorsan şuan farz sana
mavi1balon Mucizem-06 benim kızım 9 aylık iki üç haftadir borçlarımı tutuyorum bir sıkıntı yaşamadım. Bence sen de tutabilirsin birkaç gün dene iftarda bol su içip süt yapan yiyecekler yersen sıkıntı olmaz
Meyra1 4,5. Aylık kızım benimde bol su içmesem azalıyor ama geceden çok içilecek deniyorum allah verir kolaylığını ek gıda ya da başlamadık doktorumuz erken olduğunu söyledi
Haticemree Mucizem-06 bende istiyorum ama kararsizim cok fazla sütüm yok ama azalir mi acaba 2 aylık bebeğim var
Asaf0625 Benimde 3 aylik oglum sadece beni emiyo tutmak istiyorum deniycem bi kaç gün rabbim kolaylığını verir inşallah
Kereminannesiii Mucizem-06 emzirdiğini sürece sonrasında kaza edebilirsin diye biliyorum orucu. Benim oğlumda 7.5 aylık birkaç gün deneyeceğim ek gıdayla pek arası yok zaten şuan için anne sütü ana öğün. Bir iki gün deneyebilirsiniz gidişata göre de tutup tutmamaya karar verirsin😊
Yigitkomuz_ Mucizem-06 bizde 10 aylık olduk bende tutucm inşallah ek gıda alıyorlar zate. Sabh ogle akşam yemeklerden yiyo ara öğünler gibi beni emiyo iftardan sonra daha çok emzirmeyi denicem bende gece falan emzrcm zaten geçen sene tutamadım 8 ay lik hamileydim onlar duruyo daha 30 günlük var bi 30 daha hic tutamam 60 tane borç zaten oruç tutmayınca ramazan gibide gelmiyo insana geçen sene hic bisy anlamadm bu sene çok ozldm sahuru iftarı rabbim sifa versin herkese
Mucizem-06 Yigitkomuz_ benm oglum da ek gida aliyor ama bizim doktorumuz 1 yasina kadar ana ogun anne sutu yada formul mama ara ogun ek gida diyorr onuda uyguluyoruzz sutumde azalma olursa diye de endise ediyorum
Dgndrmz Yigitkomuz_ aynen canım katılıyorm snrası cok zor tutuluyo ben gecen ramazanda 9 aylık hamileydim ramazan bayramında da doğum yaptım zaten :) insallh rabbim hepimize güç kuvvet bebeklerimize en bolundan süt verir ramazanın yuzu suyu hurmetine 🙏
Yigitkomuz_ Mucizem-06 yani emerek uyuyo benmkide gecede sık kalkiyo emmeye ek gıda 3 öğün veriyorm ama az oluyo ufak kaselerle ekmek zaten vermiyorm çorbayı biraz koyu yaprm sebze yemeğini susuz yapiyrm yoğurtla yer 1 çay bardağı anca olur akşam yemeği falan bizimde az yani öğünleri