A1s2a3m4 Kızlar dogum yapalı 25 gun oldu ama maalesef mastit olmuş sağ gögsüm sürekli sağıyorum emziriyom doktora gittim antibiyotik verdi kullandım soguk lahana yaprağı koydum defne sabunuyla hergun duş alıp masaj yaptım ama düzelmiyor Baska önerisi olan var mı lütfen cok canım acıyo artık
Niloya13 A1s2a3m4 4 ay içinde 8 kez mastit oldum ve kaçkez antibiyotik kullandım inan bilmiyorum. Lahana yaprakları neler neler. İnanılmaz ateşlendim sıtmalandım tam bir kabul yaşadım tek çözüm hastane tipi pompa kiralamak oldu ve gerçekten mucize gibi inanılmaz rahatladım. Tavsiyemdir 👍
Papatyaseverr A1s2a3m4 kuzum cok mu ilerledi acaba su rahatsızlık bir günde baş gösteriyor acısını biliyorum benimde sadece bir günde olfu gögsümün bi tarafı taş gibi oldu yanma hissi hafif ağrı hemen anladım mastit olduğumu elektronik sağım yaptım makineyle süt gelmedi rahatlatmadı cok bide gögüs ucumda acıyordu sanki iltihap kapmışım gibi sonra duşa girdim sıcak suyla bi güzel masaj yaptım elimle sağdım duştayken sonra cıkınca tekrar sağdım makineyle biraz geldi ama rahatlattı azıcık ertesi gün yine bolca sağmaya çalıştım rahatladım inmişti sertlik acısada sağ canım en iyi gelen şey o gögsü boşaltmak
Emelss- A1s2a3m4 bu uygulamalara devam edin üşütmeyin sakın. Bende de vardı hatta apse oluşumuna az kalmıştı😕siz dikkat edin antibiyotik veriliyor ise düzenli bir şekilde kulanın. Çok geçmiş olsun
Haticekale58 Benimde oldu. Ama bişey görüp canım istemişti yememistim. Umma derler bizde. Canımın çektiği şeyi bulup yedip dibini yaladım. Sonra temiz tarakla göğsümu tarayıp bunu mu umdun diye üç kere söyledim. Biliyorum koca karı işi ama taraktan diye düşünüyorum düzeldi.
A1s2a3m4 Haticekale58 denicem cnm tesekkurler suan aşırı agrım var ve ateslenme yapıyor bende sıtma gibi kolumu bile kaldıramıyorum acısından ☹️
Deletedmom212 Haticekale58 nazardan da oluyo bilio musun bende cok inanıyorum benim başıma 3 kez geldi bu durum kaynanam ameliyat oldugunda iyilesene kadar bende kalmışlardı benim komsularda gecmis olsuna geldiler kaynanaları falan. Bende cesit cesit ikramlık hazırlamıstım onlar gitti benim gögsüm semsert olmuştu kaynanamda tarakla okudu geçmişti gerçekten o an
vilnius A1s2a3m4 bende olmuştum serum taktılar iyi gelmişti . Bide sağ sürekli dedi doktorum duşta memeye masaj yap ılık su ile.
Erincinannesi Çanta pozisyonunda emzirmelisin, bezeleri sıka sıka. Birkaç emzirmeden sonra rahatlarsın, mastiti en güzel bu emzirme pozisyonu çözüyor. Bebek hemşiresi tavsiyesidir. Google’a yazabilirsin pozisyonu öğrenmek için.
A1s2a3m4 Erincinannesi ayy canım onu yapamıyoruz oglum 1 dk memeyi geç tutsun deliriyor sonra hiç tutmuyo aglama krizine giriyo öyle denersem hiç tutturamam ki☹️
Erincinannesi Çok ve gereksiz sağmak da tazik ve mastit sebebidir. Tarakla dışardan göğüs ucuna doğru taramak da işe yarıyor ek olarak ama tek başına çözmez. Göğsünüzü en iyi boşaltabileceğiniz çanta pozisyonunda emzirmelisin. Düzelince normal pozisyona devam edersin
A1s2a3m4 Erincinannesi evet yaa dün süt geldikçe sağdık normalde iyileşen gögsüm tekrar oldu cok üzgünüm
A1s2a3m4 Papatyaseverr artık acıdan ağlıyorum kolumun altından başlayan Bi agrı varki sormayın zor kaldırıyom kolumu ve ateslendim sıtma gibi oldum titreme de var
Niloya13 A1s2a3m4 ben sümer makineden kiraladım madella lactina. İmternetten nımaralarını bulabilirsin.
Papatyaseverr A1s2a3m4 anladım kuzu doktorun verdiği ilaç etki etmezse yine görün gerçekten zor rabbim şifa versin 😞