Ayseynep Ahsncrpn ben şimdi geliyorum yaptırmaktan hem onu aldım hemde dişi için jel aldım ikisi 320 lira tuttu jel 20 desen 300 lira heralde ve ağzına Bi iki damla şeklide vrdi ebe yani evdede yapılabilir
Gdogru Ahsncrpn rotateq yaptırıyorum 3 doz 2.sini bu ay başında evde kendim yaptım. Tadı güzel olduğu için rahatlıkla içiyor. 213 TL tek dozu
Minica_Eylul Ayseynep sağlık ocağı yapmam dedi alıp gelsem aşıyı dedim..siz nasıl yapıyorsunuz hastane de mi
Ahsncrpn Minica_Eylul sağlık ocağı hemsiremiz pek olumlu bakmıyor sanırım özel aşılara ben karışmıyorum cocuk doktorunuza sorun dedi de bende alıp evde yapmayı düşünüyorum 3 aylığız suan
Tosbikoglan Çok kolay tedirgin olunacak bir durum yok. Oğlum çok sevdi hatta bitti hala ağzını açıyor. Yanaklarına doğru yavaş yavaş verin ilacı
Ahsncrpn Minica_Eylul gecti canımm 1 ay rotavirüs için aramıstım hemsireyi oda ben bilgi veremem özel aşı için dedi. Bende sağlıkçıyım ve devletin neden böyle bir aşıyı aşı takvimine eklemediğini anlayamıyorum 🤦🏻♀️
Ecemaydemir Minica_Eylul merhaba evet doğru son aşıdan bir ay ilk rota ile ikinci rota aşısının arasında tam iki ay olmalı
Ahsncrpn ballikaymak 3 aylıkken ilk doz 5 aylıkken 2.dozu yapılıyor ağızdan veriliyor enjeksiyon şeklinde değil
isill Ahsncrpn benim ilk dozu doktorumz yapmsti 2..dozu nasil yaptrcz blmyrm da 2. Doz icnde ilk.dozun aynisi mi alinio