Kardelenkose Kızlar bebeğim aç, beslenmek istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olur musunuz ? 3 aylığız ve günde toplam 400 cc içiyor ne yapcam
Karadenizlii Kardelenkose Bende aynı durumdayım 4 ayı geçiyoruz uykuluyken alıyo ama bizim ki yada 2 3 saat geçerse alabiliyo uykuluyken verseniz
Kardelenkose Karadenizlii denedim inanın. Çok bunalmış durumdayım. Biraz önce banyo yaptırdım zoraki içti. Bir bebek 8-10 saat aç kalabilir mi ? Biberonu ağzında geveliyor.
Karadenizlii Kardelenkose Bende süt sağıp 1 2 verdim çok aç kalıyo diye evde 2 farklı biberon vardı küçük olanla oyun oynuyodu bizimki de büyük olandan içiyodu iyi yapmışsınız belki biberondandır
3meleginannesi Sabah ben de eşime,‘uyurken mamayı içip uyanıkken içmeye direnme nasıl bir psikolojidir’ dedim,😂 İnşallah gecici bir dönemdir.sırf karnını doyurmak icin uyutmak zorunda kalıyorum ben de.3-4 aylarda bebeklerde olan bisey bu sanırım
25634700 Benim de bebeğim 7 aylık aynı şekilde 6 saat aç kalıyor . Ben pekmez vermeue başladm sabahları iştahına iyi geliceğine inanmal istyrm
Beren2323 25634700 benim bebeğimde 8 buçuk aylık doğduğundan beri iştahsız zaman zaman düzeldi sonra yine aynı oldu uyumadan asla mama yemiyor
Kardelenkose Biz philips avent emzik kullanıyoruz. Nuk un onun ucuna benzer biberonunu buldum ebebekten. Çok şükür sorunumuzu çözdü. Az içiyor ama yinede içiyor.