serife_ynmz kizlar ne yapmam lazim.bebegim 3 4 gundur balgamli oksuruuor.doktorada gidemiyorm virsten dolayi.dogal yollardan gecircek bi yontem varmi
Fefe serife_ynmz benim kizimda 1 aylikken olmustu. Burnunu surekli temizlemen gerekio. Atesi fala yoksa doktora goturmene gerek yok. Ben cocuk doktor danismaligi ni aramitim bana onu tavsiye etti. Allah sifa versin
idil1990 serife_ynmz ihlamur ver biraz su koy. Burnunu sik temizle oksururkende iki kurek kemigi arasina elini bombe yap ole patpat seklinde vur balgami sokmesinde yardimci olur. Burnunu guzel temixlersen cigerlerine inmeden mudahale etmis olursun kendinde bol limonlu ihlamur icebilirsin
Yarimderin Benim kızımda öksürüyordu hemen gittim ben öksürük ertelenmez bence ciğerlerinde biraz sorun varmış mesela gitmesem bilemicektim ilaçla iğneyle 5 günde atlattık çok şükür
serife_ynmz Fefe burnu tikali deil.ama balgam var bogazinda.nasl oluyor anlamadm.bogazinda hirilti var
Dilekhilal Benim kızımda da vardı 1.5 aylıkken falan. Takır takır öksürüyordu doktora gittim burnu tıkalı ondan dedi . Burun tıkanıklığından da oluyor. otri bebenin burun aspiratörünü aldım birde serum fizyolojik geçti çok şükür tavsiye ederim.
Fefe serife_ynmz burunla alakasi yok ..bogazida temizleniyo burnunu temizlerken. Serum fiziolojik ile temzilicen