Meryemaltug Merhaba bayanlar bebeğim 4 aylık başında geçmeyen bir Konak var badem yağı Hindistan cevizyagi mustela Konak önleyici Konak tarakla hepsini denedim temizliyorum yine tekrar başlıyor siz neler yaptınız neler iyi gelir
Birkucakmutluluk Meryemaltug zeytinyağlı Bebek yağı kafasına sürdüm oğlumun bol bol. 20-30 dk bekledi daha sonra ince telli tarakla saçın çıkış yönünün tersine hafif kazıyarak taradım. Bi kere hepsini temizledim hiç kalmamıştı. Sonra banyo yaptırdım bir daha hiç olmadı
Guligul Meryemaltug mustelanin konak onleyici kopuk sampuanini her banyodan once kafasina surup 15 dkk. bekletin sonra banyo yaptirin. Iki haftadir uyguluyorum bzimki cok azaldi. Tavsiye ederim.
Hunili Meryemaltug doğal zeytin yağı 😍 bende çok uğraştım burda bi anne yazmıştı zeytin yağı diye bide onu deniyeyim dedim ve sonuç mükemmel tek seferde tertemiz, inşallah size de iyi gelir 🌸
Benimminikim Zeytinyağı sürün ve üzerine çok az bakın burası çok önemli çok azcık karbonat ekin ince dişli tarakla tarayın hem saçları uzar hem de konağı gider🙈🦋
Deletedmom276 Kullanılmamış yumuşak uçlu diş fırçası ile zeytinyağını kafa derisine sürdüm bekledikten sonra da yıkadım. Bir kaç hafta sürekli yaptım ara ara. Bir de saçları epey uzundu. Geçti bir daha da tekrarlamadı. Çok geçmiş olsun.
NurDemir zeytinyağı ve karbonatı karıştır öyle sür.ben öncesinde bir çok şey yapmıştım yine tekrarlamıştı.bu dediğimi bir kere yaptım geçti bir daha da hiç konak olmadı