Redikulus Hblgnnnn benim kızım da buçuk aylık. Gündüz 15 dakika uyuyordu en fazla. Bir kaç gündür sadece gündüzleri yüz üstü yatırmaya başladım oturma odasında gözümün önündeyken. Şimdi bir saat bazen daha da uzun süre uyuyor
Fgnt Hblgnnnn esnemiyor mu hiç yani uyku belirtisi yok mu?belki uykusu geliyor uyuyamadigi için ağlıyor olabilir
Hblgnnnn Deletedmom283 bence kolik degil cünkü kolıklrrin belli saatlerde aglaması var ama kızım öyle degil geceleri güzel uyuyor gündüz cok sıkıntılı gözleri kıpkırmızı oluyor bazen uykusuzlukdan uyusa bile 15 dk felan öyle etrafı izliyor
EEslem Hblgnnnn bnmlo 4 aylik gunduzler 10 dk uyur emzirmeye calisiyrm ağlamaya bsliyo gunduzleri surekli agliyo hic mutlu edemiyorum😂
Brcylkn Benim bebeğimde 2 ay 3 günlük gündüz uykusu hiç yok gece uykusu güzel, gündüz asla uyumuyor aynı durumdan muzdaribiz
Hblgnnnn Brcylkn aynen benimkide öyle ama canımı sıkan sey asırı aglıyor sürekli bogazı yırtıkcak o derece
Redikulus Hblgnnnn kucağımda uyuklarken yatırıyorum. Çok rahat ettim. Denemeye değer. Kaybedecek birşeyin yok