Almisinannesi10 Merhabalar 4 aylık kız bebeğim var. 2 gecedir ağlayarak uyanıyor,emmiyor, gündüzleri emmeside azaldı baya. Eli sürekli ağzında ve tükürük çıkartıyor ağzından. Diş belirtileri mi acaba daha önce yaşayanlardan yardım isriyorum 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom283 Almisinannesi10 Sıkıntılı diş dönemine girmişsiniz yavaştan:) Allah size ve bebeğinize kolaylık versin, kehribar kullanabilirsiniz size öneririm, diş kaşıyıcılardan bahsetmiyorum bile :) Ağrısız ve kolay bir şekilde atlatmanız dileğiyle 🌈
EEslem Almisinannesi10 meme reddi yasiyomusunuz bnm benegimde 4 aylik göğüsumu görür görmez ağlama basliyo uyku arasinda vermeye caliaiyrm onuda az aliyo
Aslunal_ Almisinannesi10 2 buçuk aylığız ama bizde aynı şeyleri yaşıyoruz aynı anlattığınız gibi. Diş için çok erken değil mi ya aklıma da gelmedi değil aslında
Sibel_ismet Almisinannesi10 bizim 5 ayin sonuna doğru çıkmıştı ilk dış ağlayarak uyanmalari Huysuzluk emmek istememesi salya lar elleri ağızda ve kulaklarında sürekli kucağa istemeleri … kolay değil 😕
Almisinannesi10 Deletedmom283 Hayırlısı ile atlatırız inşallah. Ne kadar sürüyor bu süreç ve diş ne zaman patlıyor
Almisinannesi10 EEslem ya merak ya diş artık bugün hiç emmedi. En son kendimle beraber duşa soktum onu. Sanırım rahatladı biraz ve duştan sonra emdi bir güzel uyudu. Akşam uyku vakti yine zorla emzirip uyutabildim. Karanlık oda ve sessiz olmasına özen gösteriyorum dikkati dağılmasın diye