Mugesener2019 morsevenanne rota aşısı yaptırmıştım 3.ayında 2.dozu da 5. Ayında birde sanırım 5. Ayda memenjit aşısı var ama onun hakkında bilgim yok Malesef doktora gidemedik virüs sebebiyle sanırım mayısın ilk haftası gidicem
Deletedmom388 morsevenanne Rotayı 3-5. Aylarda yaptırdık. Menenjit 6.ayda ilk doz.. 2.doz için doktorumuz tarih vermedi kontrole gidersek konuşacağız.
Hemanjiomluminik Mugesener2019 rota aşısı iki markaymış biri 3 5 7. Ayda yapılan diğeri 2 kex yapılıyormuş dediler sizin ikide iki doz mu
ozgeozturk 3.Ayda rota,menenkok,bexsero 5.Ayda yine rota,menenkok,bexsero (2.dozları) biz bu şekilde olduk.
Minica_Eylul ozgeozturk 3.ay 6 gunluguz..bugun tota yapacağız bir sonrakiler 14 mayista asi icin gelin dediler 3.ay aşılarında diğerlerini duymadım ben🤷♀️menenjit çeşitlerimi?
Ebrubkts ozgeozturk özel olarak rota yaptırdık 3.ayda ve 5.ayda 2.dozu var sizin diğer yaptırdığınız aşılar ile ilgili doktorumuz hiç bir şey söylemedi hiç duymak o aşıları
morsevenanne Deletedmom388 bizim doktorumuz özel aşıları önermiyor nasıl yapcaz bilmiyorum kafam karıştı
Deletedmom388 morsevenanne 😳 şaşırdım🤷🏻♀️ Bizim doktorumuz direk yapalım dedi biz de yaptırma taraftarıydık zaten bence aksatılmamalı ama siz bilirsiniz🌸