Hicrann12 5253 kundak birebirdir çocuğun uyuması için ben yapıyorum. Diğer türlü ellerini oynatıyor hemen uyanıyor. Tavsiye ederim.
Asilturk 5253 Kundak bebegi hem güvende hissettiriyor hem de konforlu bir uyku sagliyor tam eski usul kundak degilde elleri hafif bagli ayakları serbest kullanirsaniz hem uzun uyur hem refleksleriyle kendisini uyandirmaz. 1 yasina kadar kundak istedi benim bebegim😄 sonra biraktik tabi
Mervea 5253 4 ay boyunca yatım kundak yaptım sonrasın uyku arkadaşıyla uyutmaya başladım diğer türlü istemsizce uyanıyorlar devamlı kıpır kıpır oluyorlar
Deletedmom283 5253 Elleriyle kendini uyandırıyorum uykuya dalana kadar tam kundak yapiyorum sonra yarım kundak :)
Janss 5253 Yarım kundak yenidoğan döneminde Moro refleksiyle bebeklerin kendini uyandırmasını engeller, uyku kalitesini arttırır. Tam kundak kalça çıkıklığına sebep olabilir, önerilmiyor.🌱🌸
Yamac2019 Janss Kesinlikle haklısın canım birde uzun süre yapılmamalı madem yapıyorsun bebeğinde kendine göre gelişim süreci var kol ve bacak kaslarını zayıf tutuyorlar yine de tabi tercih onların anneleri onlar
ayazinnannessiii 5253 hayat kurtarıcı kesinlikle yapılmalı yapmadığım gün hemen uyanıyo kundakta uyku kalitesi artıyor 👍🏻
Aslunal_ 5253 ilk 1 ay kundak yapıyordum çok güzel uyuyordu sonra 1 gün emerken uyuyakaldı diye yapmadım ve bi daha asla yaptırmadı çok pişmanım keşke uyansada yapsaydım çünkü aşırı rahat oluyor bence
Janss Yamac2019 Bildiğimizi paylaşmak bizden, uygulamak annelerden 🌸 Sağlıkla büyüsün tüm yavrularımız 🌈