Byz_nslhn GizemElf benimki üç aylık tam geliyor. Beden tablosunda bebeğin boyuna göre hangi bedeni almak gerektiğini gösteriyor sanırım. Bizim kız da biraz tombik ama iyi geldi.
LemanSeyma GizemElf ben LCW’den alıyodum hem fiyat olarak hem kalite olarak benim için çok iyiydi ama şimdi virüsten dolayı sipariş almıyorlar nereden alırım artık ben de bilmiyorum
GizemElf LemanSeyma kızıma ince sweatshirt almak istiyorum doğru düzgün kıyafeti kalmadı sonra alırım alırım derim salgına denk geldi 🤦♀️
GizemElf anakraliceee bedenleri nasıl canım en son mont almıştım hiç üst almadım küçük gelmesinden korkuyorum
anakraliceee @LemanSeyma iki gün önce bi arkadaş yazmıştı canım açılmış online sipariş öyle söylemişti
anakraliceee @GizemElf bedenler tam oluyor canım bebegim 5 buçuk aylik ,4-6 alıyorum tam oluyor üstleri ama zibinlarda9-12 giyiyoruz
Fatmaikramoms GizemElf civil e bakabilirsiniz daha uygun fiyatlı derseniz en ucuz bebek market var pek çeşit yok ama gene de bakın isterseniz ..
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi GizemElf Lcw ♥️ en sevdiğiiiiim özellikle sezon sonu indirimiyle outlet kısmındsn bir sürü şey almıstım. Hem kışlık hem yazlık 7 tl askılılar, 10 tl tişörtler, ikili 40 tl satılan taytarı 18 tlden aldık. Kazak badi 15 tl çok iyi yakaladım. 🙈
Nagolinda Sarisin yazan yaş ne ise o. Kızım normal vücut ölçülerinde yani ne zayıf bi bebek ne de kilolu. Yazan aylar tam oldu. Yani 0-3 ayı 4. Ayda oldu ama çıtçıtlar kapanmıyor mesela. Gerçekten kaliteli %100 pamuk. Yıkansa da renkleri solmuyor. Kitikate de çok iyi.