Hemanjiomluminik Arkafaşlar 2. Ay aşımızı olacağız. Ateş için paronax s fitil önerdi doktor. Siz ne yaptınız kimisi aşı öncesi koymuş fitili. Kafam çok karıştı
K1996 Hemanjiomluminik ben fitille uğrasmdım hç aşıdan yarım saat önce parol şurup verıyorum çok şükür atesi olmuyor hiç
AlmilaDoga Hemanjiomluminik bende haftaya cuma yaptırcam 2.ay aşısı ama geçen forumda okuduğum evde calpol şurup bulundurun bir de ateşini kontrol edin diye
Durusumm Hemanjiomluminik calpol verdim yarim kasik aşıdan uc dort saat sonra ateşi cikti yarim kasik daha verdim atlattık kolayca cok şükür
nilay35 Hemanjiomluminik bnm doktorum calpolu onerdi sali qunu vurdurduk atesi olmadan asidan hemen snra verdm iyikide vermisim atesi oldu biraz ve 3 qun huysuzluqunu cektm
AlmilaDoga Alii aynen umarım yaşayamayız ama çok tedirgin oluo insan bi de çıksa napcam ne etcem bilmiosun ilk aşı da çok korkmuştum
maaersan Evden çıkmadan bir çay kaşığı calpol verin bence. Gece ateşlenirse fitili verirsiniz hemde uyutur fitil
Kzyftmufuk Biz persembe gunu asimizi olduk eve gelince 1 cay kasigi calpol verdim atesi hic cikmadi ama 2 gun cok huysuzlandi oglum ve asidan snra 3 gun banyo yapamiyo rahatlatamadim cok sukur bugun normale donduk 🙏🏻 İnsallah rahat atlatirsiniz
Myagz Hemanjiomluminik kesin ateş çıkacak diye bişey yok ki eğer çıkarsa fitil verirsiniz mesela benim bebeğimin olmamıştı ateşi
Masall_dyg Hemanjiomluminik ben her zaman asiya gitmeden hemen once calpol surup veriyorum 8 aylik oldu bebegim cok sukur hic bir asisinda ates olmadi 🧿🤲🏻
Elfida-10 Masall_dyg bebeğinizin bağışıklığı böylece azalıyo dışarıdan en ufak bakteri gelse savaşamayacak ve ateşi yükselecek
Habibeaselkeser Hemanjiomluminik ilk bebeğiniz sanırım benim de ilk bebeğim aşıyı yaptıralı 17 gün oldu aşıya gitmeden bir çay kaşığı calpol verdim sonra biraz ateşlendi tekrar verdim aşının ağrısı oluyor ateşten ziyade 2 günde atlattık çok şükür birşey olmadı 🙏🏻 Sizinde olmaz inşallah 🙏🏻🥰
Hemanjiomluminik Elfida-10 hemşirede öyle e dedi biraz dirençlensin dışarıdan gelen etkilere karşı dedi
Masall_dyg Elfida-10 bunu bilmiyordum bu zmana kadar hic duymadim. O kadar asi vurulduk cogunda ebe de doktor da hemen calpol verin atesi cikmasin dedi mesela. Bende asidan once veya sonra fark etmez diye düşündüm. Arastirdim aslinda ama sizinki gibi bir yoruma rastlamadim. Uyarinizi dikkate alirim ama bunsaatten sonra teskkur ederim 🤲🏻🤲🏻