Ayb busra2093 merhaba meme kavrayışından kaynaklanan bir durum sçz konusu olabilir genellikle emerken memede acı bundan kaynaklanır. doğru tutuş memenin kahverengi kısmının bebeğin alabildiği kadar almasıdır. Umarım çözüm olur sevgiler
3meleginannesi busra2093 gümüşün antibakteriyel ve yara iyileştirici özelligi varmış.faydasını gördüm tavsiye ederim😊
Akademisyenanne busra2093 gumus kapak bende bir ise yaramadi. Meme ucum kopma derecesine geldi. Tek onerim kendi sutunuzu surmeniz. Bir de hala marketlerde varken ayva alip jel yapabilirsiniz. Acisina iyi geliyor, nemlendiriyor.
Asyaemine Bana sağlık ocağındaki ebe sütümü surmemi ve goguslerimi açık bir şekilde süt kuruyana kadar bekletmemi söylemişti en iyi antibiyotik anne sütüdür demişti bende çok işe yaradı bı dene istersen
[silindi] busra2093 Hayır göğüslerine takıyorsun içine süt birikiyor ve biriken süt hem göğsü iyileştiriyor hemde uçlarının yumuşak kalmasını sağlıyor
Gul12 busra2093 göğsünü emdir birine canım benimde 2 gün öyleydi perişan olmuştum pompada emzirme gibi olmadı hem lonsinoh krem kullandım hemde annem ucuna poşet koyup emdi valla mecburiyetten işe yaradı hemen geçti iki güne kanallar bir açıldı sütüm geldi hemen