[silindi] Selam arkadaşlar 11 aylik oglum var şuana kadar emen bebek dun emmez oldu şok oldum bir anda ne oldugunu anlayamadim isiriyordu hep idare ediyordum dün cok kotu isirdi bagirdim bende çığlık attim korkmus olabilir mi ama hep yapardi ayni tepkiyi verirdim devam ederdi emmeye yada diş mi.zorluyor diger.diş.esnasinda ateş huzursuzluk olurdu ama bu kadar aglamazdi yere bıraktığım gibi ağlıyor gece uyanip agliyor caresiz kaldim bir yandan da korkuyorum bir daha emmez mi diye çünku memeyi alip isiriyir emmiyor sizce ne olmuş olabilir var mi yada bu durumu yasayan lutfen bilgi üzgünüm
bktyldz [silindi] umarım sizde memeyi bırakmaz ama benim de oğlum 11 ay civarı bıraktı maalesef. Aynı bu şekilde sürekli ısırıp ısırıp bırakıyordu bir iki ay kadar sadece geceleri emdi ve sonrasında ne zaman teklif etsem hiç emmedi direkt ısırdı. 13 ayligiz ve maalesef emme serüvenimiz son buldu😥
Ayb [silindi] diş dönemlerinde bu gibi durumları bekleriz sık sık teklif etmekten vazgeçmeyin. ısırdığı zaman canınızın yandığını ifade edin. Sevgiler
[silindi] Acaba emecek mi bi daha eskiden isiriyor diye biraktiracam diyordum şimdi cok uzuluyorum emmiyor diye
Rzgr bktyldz benim oglumda 13 bucuk aylik son 15 gundur uykuya gecme sirasi disinda ben alip emzirmezsem asla emmek icin gelmiyor. Sadece uyurken emmek istiyor. Bu surecte azi dislerinide cikartti. Oysa ki dus cikarma döneminde hep emmek isterdi. Cok endiseliyim. Oyle cok yiyen bir bebekte degil. Neden boyle yapiyor cok uzuluyorum. Sanki aç kaliyor gibi hissediyorum. Acaba oglumda emmeyi birakacak mi😔
[silindi] Ayb soyledim.ama.devam etti hep en son isirişta son buldu emmesi ya agzini kapatti yada isirdi almadi ne yapacam baska bilmiyorum
elvinmasal Isırınca tepki vermemek gerekiyormuş o zaman bebek annesinin canının yandığını düşünerek bırakıyormuş ,beni uyardılar ,ısırsa bile hiç tepki vermedim ,kulak ağrısı yaşayan bebek de emmek istemez hiç kulağını tutuyor mu
Bhs20 elvinmasal ama nasıl anliycak tepki vermeyince canımızın yandığını. Ben hiç taviz vermedim bagirmadim hiç ama yapma kızım canım yanıyor diyip burnunu sıktım ağladı ama bidaha yapmadı hiç
Kartopu06 elvinmasal ayy canim ya benim bebegimde 11 aylik erkek beni emerken eli surekli kulaginda esime bu bebegin kulagi agriyo diyorum yok diyo oyun yapiyor diyor hangisi bilemedim
[silindi] elvinmasal valla mecbur tepki verdim cok canim yandi son seferde dişleri de cok keskin kopardi sandim bende ciglik attim aglamaya basladi ve bir daha tutmadi kulagini da arada cekistiriyor