happy_sem aile hekimi kullanabilirsin diyor fakat doktorumuz 2 yaşına kadar sağlıklı değil diyor sizde durumlar nedir? bebeğim 5 aylık
Deletedmom245 happy_sem 1 aylıktı kullanmaya başladım hala da kullanıyorum 5.5 aylığız bir zararı olmadı☺️
Bengisu_dunya Kas ve iskelet gelişimi için kullanılmamalıymış. Ani bebek ölüm riski ve kusarsa boğulma riski varmış. Bende kullanmıyorum
Gldne01 happy_sem benim kızım 14 aylık daha başlamadım 1. 5 aylık oğlum var gene kullanmıyorum kızım a yavaş yavaş kullanmaya başlamayı düşünüyorum
Hazalinannesi42 happy_sem 1 aylikken beri kullaniyorum. Gece kusar da bogazina kacar diye azcik yuksek olmasinin zarari olmaz sanirim
Deletedmom276 happy_sem 11 aylık olacağız, doktor tavsiyesi ile hiç kullanmadık. Zaten zararının olup olmadığını yetişkinlik ve ergenlik döneminde çıkar meydana öyle söylemişti doktorumuz. Omurga kemiğinin sağlıklı gelişmesi için yastık kullanmayın demişt.
Arasannesi happy_sem 47 gunluguz.dogdugu günden beri kullanıyoruz. El kalınlıgında bır yastık önermişti doktorumuz.hem kustugunda yutmasın dıye hemde kafası sivriydi düzelsin dıye. Sımdı yuvarlak oldu kafamız cok guzel duzeldı.kustugundada bogazında kaçmıyor ıyı oluyor belıne dogru reflu yatagı gıbı yukseltıyorum
Serranaile happy_sem 13 aylık kızım var daha hiç yastıkta yatırmadım zaten yatakta yüz şekle girdiği için kullanmam da pek mümkün gözükmüyor 😂😂😂