Kbrrrrr Kızlar bebeğime sma mama başladım. Günde 1 veya 2 kez veriyorum. 5 aylıgız. Çok sulu ve günde 4 kez kaka yapıyor. Mamalar genelde kabız yapar diye biliyorum. Sizce bu ishal mi yapmış
Deletedmom245 Kbrrrrr diş döneminde misiniz? Diş döneminde de ishal oluyor Bebekler. Biz de 5.5 aylığız sma kullanıyoruz diş dönemine girdik arada bir ishal gibi oluyor ama onun haricinde mamadan kaynaklı bir ishal yaşamadık hiç.
canparcam123 Kbrrrrr ben kullandım hiç öyle birşey olmadı.sonra oğlumda reflü çıkınca bırakmak zorunda kaldım sma yi ama devam edecek olsaydım hep onu kullanırdım
Kbrrrrr Deletedmom245 canım diş döneminde miyiz bilmiyorum ki. Eller hep ağızda salya var ama dokundugum zaman şişlik veya sertlik yok damakta. Ben yeni yeni mama takviyesi yapmaya başladım sütüm yetersiz geldi. Başladıgım günün ertesi fazla sulu ve daha sık yapmaya başladı. İlk defa bugun hiç kaka yapmadı aklıma takıldı bu düzensizlik. Mamaya başlayalı 4 5 gün oluyor
Mom0363 Sma dan dolayı hiç böyle bir problem olmadı. 3 aylıktan beri kullanıyor şu an 10 aylık. Altta yatan başka problemler de olabilir. Diş gibi mesela.
maaersan Mamayı verdikten sonra mı isal oldu sizin yediiğiniz bişey de sütten geçer olabilir ben sma kullandım memnundum.
Kbrrrrr maaersan mamayı verdim ertesi 2 gün çok yaptı sulu ve gunde 3 4 kez. Kendim herzamanki gibi beslendim esktra birşey yemedim