Ozlm-msl Kızlar bebeği 6 yada 6,5 yada daha öncesinde bebeğimize tadımlar dışında bu hero baby veya değişik markalarım kavanoz mamalarını verdiniz mi verdiyseniz ne kadar verdiniz miktar olarak bilgilerini paylaşırmısınız benimle…
Lylknt01 Ozlm-msl evet cnm azar azar vermiştim İlk muzlu elmalı vermiştim sonra diğer çeşitler dusarda olduğum zaman pratik oluyordu ama evde taze meyvesini veriyordum
Ozlm-msl Lylknt01 kavanozlar 24 saatlik günde 2 ye bölmek gerekmiyor mu yoksa çöp olur doktor verme dedi direk hiç açıklama yok bu doktorlar da ama dayanamadım bu akşam verdim. Çocuk biz yemek yerken çok ağlıyor tadımlarımızı yiyoruz hala ama verenler olmuş napim ya verdim artık
Birkoalaanasi Kendin yapsan çok daha sağlıklı ve güzel olur. Tarifi çok basit aslında 🍒 Bende almıştım onlardan sırf kavanozları için dışarı çıkarken yoğurt, kendi yaptığım meyve sebze püresi koyuyordum içine 🧸
Lylknt01 Ozlm-msl ağzını iyice kapattıktan sonra bisey olmaz iki üç saat geçtikten sonra verdiğim oldu ama 24 saat sonra değil 😂