Seymaidis Kızım Buzdolabından çıkartıp ısıttığım sütün tamamını bitirmedi kalanını tekrar kullanabilir miyim ? 🤔
[silindi] Seymaidis kullanmayın dökün isitilan süt tekrar ısıtılıp kullanılmaz bozulur hemen disarida
Duuyguum Seymaidis ben verdim dört beş defa benmari usulü ısıtmıştım hepsini içerememiştim bi iki saat sonra tekrar aynı şekil ısıtıp vermiştim ama çok bekletmemiştim dışarı da bir sorun dA olmadı şükür
[silindi] Seymaidis şöyle diyim. Oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün derin dondurucuda 3 ay saklanır dışarıya çıkarıp işitti iseniz bitirmedi ise tekrar ısıtıp vermeyin direk dökün bozulur
MarlaSinger Seymaidis ısıtılan anne sütü tekrar ısınmaz. 3 saati geçmediyse oda sıcaklığında ısıtmadan içirebilirsiniz
Aslidemir-98 5 ay boyunca hep ısıtarak verdim ama kalanını hiç kullanmadım. Sizinde kullanmamanızı öneririm
Seymaidis Duuyguum bende öyle ısıtıyorum. Kızımda çok içemedi tekrar ısıtıp vermek istedim bende 🙄 Duuyguum bekleme sırasında dolaba koydunuz mu tekrar ?
Duuyguum Seymaidis evet koydum çünkü tekrar ne zaman acıkacağını bilemiyordum emzirmeye yakın ısıtıyordum tekrar
Alii Ama bazen çok bırakıyo bende üzerine aynı sıcaklıkta süt ilave edip veriyorum tabi 4 saati geçmemişse yada tekrardan buzdolabına koyuyorum bişeyde olmadı