Zeynepomer96 Arkadaşlar merhaba bu sesle uyuyor sadece uyuduğunda kapatıyorum ama bi yere gittiğimde uyutmaya kalksam millet bu ses ne der 😂 4 aylık oldu ne zaman bırakır sizce ve nasıl bıraktırabilirim
MrvLina Zeynepomer96 Şimdiden alıştırin bizde süpürge sesi ile uyuturduk şuan 15 aylık kızım kurtulduk ilk başta hoşumuza gidiyordu ama bezdirdi 😃
Arasannesi Zeynepomer96 valla bızımkı kendılıgınden bıraktı 47 gunluguz 1 aydır hep onla uyuyodu arrık kendısı dalıyornuykuya nadir açıyorum sonra kapatıyorum uyanmıyo
Askmeyvesininannesi Zeynepomer96 yaşını geçti hala kullanıyorum 🤦🏼♀️😀 ben “ acil kolik müzik “ açıorm
Zeynepomer96 Hazalinannesi42 ay benim de açık şuan bıktım bu sesten hadi evde neyse bi yere gitsem rezillik 😂😂
MrvLina Zeynepomer96 Farklı şeyler açarak ninni piş piş gibi. Ayakta sallıyorum ama beşiğinde asla uyumuyor
Hazalinannesi42 Zeynepomer96 Aslinda bi nevi iyi bisey bebek onun sesine adapte olunca etraftaki sesleri duymuyo ve uykusunu hicbisey bolmuyo
Zeynepomer96 Arasannesi çok gaz sancısı oldu oğlumun tam 2 ay sadece bu sesle sakinleşir uyurdu öyle alışmış olduk maalesef
Zeynepomer96 Askmeyvesininannesi ay gerçekten mi 😞 o kadar süre alışsın istemiyorum ya bi yere gidince zorlanmıyor musunuz
Remes Askmeyvesininannesi ahhh bende ya 13 aylık acil kolik müzik açıyorum her uykusunda yoksa tüm seslere uyanıyor ama sağlıklı uyumadığını düşünüyorum
Zeynepomer96 MrvLina benim oğlum da ayakta sallanarak uyuyor beşikte uyumaz dı o uyandı ben koydum o uyandı ben geri koydum 3 gün de alıştı artık beşikte uyuyor
Mom0363 5 aylıkken bıraktık biz. Çok garip bi şekilde çocukla birlikte karı koca olarak bağışıklık kazandık biz bu gürültüye. Ya da kazanmak zorunda bırakıldık 🤣 ninni gibi geliyordu.
Maydogms Zeynepomer96 benım oğlanda pış pış kayıkçıyla uyur.😅🤦🏻♀️Kayıkçıdan gına geldi ama yapacak bişey yok.
Nnnnn Zeynepomer96 benimkide 4 aylık demin uyandı açtim beyaz gürültüyü uyudu 😎nasıl bıraktırcam bende merak ediyorum 🤦🏻♀️