tuba_1 Hanımlar 13 gün oldu doğum yapalı bebeğimin dili pamukcuk oldu annem karbonatlı suyla temizleyelim diyor, ama internette yapmamam gerektiğini söylüyor napmaliyim? Huzursuzluk verebiliyormuş bebeğe 2 gündür huzursuz bebeğim
Ikrazumra19 tuba_1 suan icin karbonatli su ile temizleyebilirsin hatta gogsunude sil emerken gecsin agzina hicbir zararo yok icin rahat olsun eger gecmezsr yarin eczaneden mikostatin damla alirsin
nurarslnn tuba_1 karbonatlı su ve temiz bir tülbentle temizleyebilirsin bende yapmıştım bebeğim yeni dogdugu sıralarda bi zararı olmadı
Dogavesultan tuba_1 benim kızımında olmuştu pamukçuk dilinin üzerinde doktorumuz söylemişti 1 çay kaşığı karbonat 1 su bardağı su serçe parmağına temiz tülbenti dolayıp temizle demişti bi sakıncası olsa söylemezdi o pamukçuk rahatsız edermiş bebekleri aslında
tuba_1 Ikrazumra19 annem de öyle yaparmış ben e internete yazınca tekrar tetikliyor yazdı ondan buraya bir danisiyim dedim teşekkür ederim:)
Birkoalaanasi Karbonatlı su yapıp,temiz tülbent ile temizleniyor bir zararını görmedim tersine çok kolay geçti 🏜
Birkoalaanasi Karbonatlı su yapıp,temiz tülbent ile temizleniyor bir zararını görmedim tersine çok kolay geçti 🏜
fatimas27 tuba_1 canim karbonatli su iyi geliyor ama aliskanlik yapiyor pamukcukta.Ben de yapmadim canim sicak seyler icmemeye dikkat et
Subat-mert tuba_1 canım biz mama kullanıyoruz pamukcuk olmadı ama dili beyazdı baya doktor karbonatlı su yapıp pamukla biraz bastırarak silin dedi ve kozdı mama süt kırıntısı kalmasın ağzında çocuğun dedi su verdim 1 günde geçti yapmalısın bence karbonatın hiçbir zararı yok burun tıkanıklığında bile öneriyorlar bebek için bu arada doktordan perşembe günü grldik
Merveazra tuba_1 lansinoh gogus kremi kullanipta cocugunuzu emzirebilirsiniz ben cok kullanmistim ve hic pamukcuk olmadi. Ayrica saglik ocagindaki hemsirede pamukcuk olursa eger karbonatla temizleyebilecegimi soylemisti. Karbonatin zarari olacagini oyuzden dusunmuyorum zaten kime sorsan yapmistir seninde icin rahat olsun temiz bi bezle karbonatla temizleyin ki bebiste rahat etsin. Saglikla buyusun insallah 🌸