tombikdonerkankasiiskender Merhaba hanımlar bir aylık oğlum var ve son bir haftadır yüzünde boynun hep minik sivilceler çıktı bir kaç gün sonra doktor randevumuz var doktora da göstericem ama sizede sormak istedim acaba neden olmuş olabilir sivilceler bi kaybolup bi çıkıyolar
Acemianne-95 tombikdonerkankasiiskender sivilce değil canım et önü derler bizim orda bebek kilo alırken öyle oluyormuş.🤗irmik tanesi gibi minik minik değil mi
Demlidem tombikdonerkankasiiskender bizde de aynısı vardı yenidoğan bebeklerde çok sık rastlanan bir durummuş sorun yok demişti doktorumuz eğer çok fazlalaşırsa ilaç veririz dedi ama o kadar ilerlemedi
[silindi] tombikdonerkankasiiskender sıcaktan isilik gibi oluyordu bizde hametan vermişti doktor ileriki evrede geçiyor ama siz gösterin yine de doktora belki alerji de olabilir
tombikdonerkankasiiskender Acemianne-95 bilidiğimiz büyük insanda olan sivilcelerden uçları beyaz beyaz
tombikdonerkankasiiskender 03032014 atlet ve üstüne bir zıbın giydiriyorum altında da sadece pijama oluyo ben çok giydirme taraftarı feğilim bebekleri zaten o yüzden sıcaktan olacağını zannetmiyorum 😊
tombikdonerkankasiiskender Demlidem internette de öyle yazıyo aslında ama yinede bi tedirginlik var bende acemilikten sanırım 😅
[silindi] tombikdonerkankasiiskender ucu beyaz yazmissin büyük ihtimalle isiliktir bizdeki de aynıydı goturmende fayda var belki daha etkili birşey önerebilir sık sık yikamani kuru tutmani tavsiye ederim gidene kadar doktora
Demlidem tombikdonerkankasiiskender anlayabiliyorum bende çok endişelenmiştim alnında başlayıp yanaklara kadar atınca 2 güne geçti sonra bir iki kez tekrarlayp bir daha olmadı günde 1 defa ılık suyla pamukla temizlememi önermişti doktor ayrıca
tombikdonerkankasiiskender [silindi] bir kaç gün sonra kontrolümüz var inşAllah o zaman göstericem teşekkür ederim
tombikdonerkankasiiskender Demlidem benimde yanaklarda başladı ve boynuna kadar indi kulaklarının arkasında da var alnında da