Afsk Merhaba 3 aylık ıkızlerım var D vıtamını kullanmam gerekiyormu sızler kullanıyormusunuz ve nezaman başladınız
Deletedmom245 Afsk sağlık ocağı vermişti ordan aldığımı kullanmadım, devit kullanıyorum çok da memnunum. GÜnde 3 damla kadar verilmesi gerekiyor, araştırırsanız doktorların tavsiyeleri de bu yöndedir. Kullanımı bıngıldak kapanmasında vs önem taşıyor.
Begonia4 Afsk 15 günlükken başladım her gün kullanıyorum doktorunuz söylemedi mi? Benim doktorum sakım ihmal etme dedi.
Madebymk Afsk tabiyki gerekiyor D vitamini çok çok önemli 20. Günde başladım 10 aylık hala kullanıyorum heleki böyle bir salgında wellcare çok memnunum
Alaraselen 15 günlükken başladım ama 4. Ayında kesmek zorunda kaldım bıngıldağının erken kapanma riski olduğu için 😏
Afsk Alaraselen ben ingilterede yaşıyorum mamada bütün vitaminler var dedi gerek görmedi hiç kullanmadık bi sorun olutmu acaba
tombikdonerkankasiiskender Banada sağlık ocağındaki doktor verdi ama kullanmaya başlamadım kararsızım 1 aylık oğlum
Afsk tombikdonerkankasiiskender bizde hiç kullanmadık mamada bütün vitaminler var dediler dogrumu yaptık bilemiyprım
tombikdonerkankasiiskender Afsk ben emziriyorum mama vermiyorum ama anne sütü herşeyini karşılamıyor mu zaten su bile vermezken ilaç yoluyla vitamin vermek içimi hiç rahatlatmıyo
Bizal Afsk sizin kullandığınız mama nedir? Doktor önerisi mi? Yani eğer doktor gerek yok dediyse vitaminin fazlasıda zararlıdır. Türkiye de her bebeğe kullandırıyorlar ama. Orada doktorunuza sorma imkanınız yok mu?
tombikdonerkankasiiskender Bizal bi çocuk doktoru türkşyede genetik olarak d vitamini eksik oluyomuş o yüzden veriyolarmış her çocuğa yani belkide ihtiaycı yok çocuğun ama genede veriyolar işte bakmadan etmeden
Bizal tombikdonerkankasiiskender evet doğru. Mesela kan ilacınıda her bebeğe veriyorlar sağlık ocağında ya da çoğu doktor, 4. Aydan sonra ama benim doktorum kullandırtmıyor. Kan tahlili yaptık demir iyi çıktı ve gerek yok ilaca dedi. 9. Ayda tekrar kan bakarız gerekirse o zaman kullanır dedi.
tombikdonerkankasiiskender Valla Allaha emanet çocuklarımız neye inanacağımızı şaşırdık bir doktorun dediğini diğeri kabul etmiyo ne yapacaz biz 🤦🏻♀️
Ebruuuuuu Ya banada devit3 verdiler ama bunu mu kullansam baska marka mı bilemiyorum 18 günlük kızım daha baslamadım ocean diye bir marka varmıs bide🤷♀️
Mamay Ebruuuuuu ocean kullanıyoruz içeriği temiz. Zeytinyağı içeriyor/paraben içermiyor. Fısfıslı tek fıs 3 damlaya eşit. Kaşıkla uğraşmıyorsunuz. D vitamini sadece güneş yoluyla alınabilen bir vitamindir. Kalsiyumu dengeler. Mutlaka her gün düzenli kullanın kemik gelişimi için çok önemli.