Tgce16 🌿Duyu poşetleri; kilitli poşetlere sıvı sabun, su , köpük, boyalar koyup onların bazılarının içine de minik oyuncaklar koydum. Siz istediğiniz şeyleri koyabilirsiniz tabiki dokusu farklı olsun yeter
🌿 duyu halısı; farklı farklı dokulara sahip kumaşları birbirine dikip üzerine koydum ve o hareket ettikçe farklı dokuları öğrenmiş oldu
🌿 pet şişelere yumuşak, sert, minik, su büyük şeyler koyup onları sallayarak ses duyusunu geliştirdik (bundan sonrasını +6 aydan sonra da yapabilirsiniz)
🌿 yumurta kabuklarını bir tepsiye koyup üzerini streçle kapladım ve o kabukları kırmasını gösterdim
🌿delikli bir sepetin üstünü orta kalınlıkta bir iple örümcek ağı gibi ördüm ve içini oyuncakları atıp çıkardık
🌿 balonları kapının üstüne asıp aşşağı doğru sarkıttık ve onları yakaladık
🌿minik oyuncakları bantla bir tepsiye yapıştırdım ve onları ordan kurtardık
🌿sadece bantı Peteğin üzerine yapıştırıp onları söktük
🌿küçük ponponlar yapıp onları bir çarpıcının içinden kurtardık
🌿 ıslak mendil kapaklarını bir mukavvanın üzerine yapıştırıp içerisine prinç, mercimek, nohut, kuru fasülye, yapışkan bir kağıt, alüminyum folyo gibi değişik şeyler yapıştırdım ve onları elleyerek farkı nesneler tanıdık
🌿 koli bandını kapının bir ucundan bir ucuna bantlandık bize üzerine toplar yapıştırıp onları ordan topladık 💚