Allahım nedir bemim bu kaynanamdan çektiğim kızlar ben kafayı yicem gerçekten daha bi senelik evliyim 15 haftalık hamileyim normalde adanada yaşıyordum eşim askeri personel olduğu için vana geldik gelmeden 5 ay boyunca eşim olmadan kaynanmgille yaşadım daha buraya geleli 6 ay oldu şuan vandayım evimizi kurduk kaynanam zaten sürekli bize gelmek istiyordu 6 ayın içinde 3 kere geldi bu son gelişi güya eşiyle kavga etmiş artık orda kalmak istemiyormuş vana geldi yanımıza yaklaşık 50 gündür bizimle yaşıyor kan kusturuyor resmen bana ya dursa yerinde otursa yine ses etmem ama sürekli bi laf sokmalar eşimle aramı bozmalar eşimi alttan alttan doldurmaya ya eşim bana mesela atıyorum diyor ki aşkım şunu ye şunu iç kaynanam başlıyor yemiyor içmiyor bakmıyor bebek güçsüz doğacak bebek şöyle olacak kendince aklınca eşimin yanında beni düşünüyor eşimde saf hemen kanıyor doğru söylüyor annem diyerekten bana trip atıyor evde bi iş yapıyorum kalkıyor arkamdan yeniden yapıyor neymiş içine sinmemiş ya sanane otur oturduğun yerde karışma hani daha hamileliğimn başındayım bitkin oluyorum canım sıkılıyor elimden ancak bu kadar geliyor tükendim ben ya 😒😒😒 tam diyorum kaynanama iyi davranim eşimin annesi kahve yapıyorum gece kalkıl yemek hazırlıyorum çayını karıştırıp veriyorum iyi davrandıkça sanki ben salakmışım gibi yeniden huzursuzluk çıkarıyor artık içimden gelmiyor yapmak ama eşim için yapıyorum eşimi çok seviyorum çok şükür eşimde beni çok seviyor severek evlendik zaten sizce kaynanama karşı nasıl olmalıyım ya 😒😒