Elf_hamza Aşıya gitmeden yarm cay kaşığı calpol vermelimiyim ateşlenir diye korkuyorum siz verdiniz mi ne yapmam lazım ateşlenirse
Elfida-10 Elf_hamza vermemelisin. bebeğinin bağışıklı güçlensin dışarıdan gelen şeylere karşı savaşmayı öğrensin. İllaki ateşi çıkacak diye bi kaidede yok
Kuboos_ Elf_hamza gitmeden boşuna ilaç vermeyin çok yükselirse verin benim çıkmamıştı sadece çok huysuzluk vardı
TalentedMom Elf_hamza ateşlenmeden vermemelisin zaten eskisi gibi aşı sonrası pek ateşlenme olmuyor bizim olmadı çok şükür ama çok huzursuzdu bir kere versin 1 çay kaşığıyla ama aşı sonrası
Yorgunanne1 Elf_hamza ben vermemştm. Aşıdan 5 saat snra uykudan ağlayarak uyanmştı ateşi çkmadı ama inanlmaz ağrısı vardı ağlıyordu bendr carbol vermştm. Öncesnde vermeyin diyorlar.
RundownMom Elf_hamza bizde ateş olmamıştı belki sizde de olmaz boş yere vermiş olursunuz. Takip eder ona göre veririsiniz
mystery34 Elf_hamza kesinlikle vermeyin bağışıklılığını düşürürsünüz 38,5 un üstüne çıkarsa verin huysuz da olabilir sonuçta çocuğa o virüsü enjekte ediolar