Bdee07 Merhaba kızlar aranızda yakın zamanda doğum yardımı alan varmı aldıysanız nasıl aldığınız hakkında bilgi verirmisiniz?
Bdee07 Ummuimara_ emzirme parasını eşim sigortalı olduğu için başvurucak ama doğum parası ilk çocuk için 300 TL olandan bahsediyorum 170 i aradım 144 ü arayın dediler hani virüsten dolayı bir yere çıkmadan halletme şansımız yokmu onu merk ediyorum e devletten faln
Poncik1 Bide doğum yaptığında ariyosun bebeğine bı çanta getiriyorlar içinde battaniye bı tane takim biberon emzik ateş ölçer tırnak makası 5 adet bez oluuo
merveyildirim06 Poncik1 siz mi başvuru yapiyosunuz yoksa onlar mi getiriyo direk. Bide ne zamana kadar yapılması gerekiyo
Poncik1 merveyildirim06 sen bağlı oldugun nüfus müdürlüğünü arayarak söylüyorsun eğer senin bağlı oldugun belediyede bu uygulama var ise eve geliyolar
Poncik1 Bdee07 ben calisiyodum doğum izin paramı almaya gittiğimde o da sistemde gözüküyordu öğün ikisinide aldım doğum belgesiyle gitmedim
Fr45 Doğum yaptığım hastanede doktorun sekreteri başvuru yaptı benim adıma 600 tl doğum parasi aldım 1 ay içinde eşimde 200 tl süt parasi aldı.Doğum parasi için e devlet ten başvuru yapabilirsin kaymakamlıktan. Da oluyor