morpella kızlar bebeğim 1 ay 22 günlük kalça çıkığı testi için doktora gitmedim bu durumda gitmeye korktum açıkçası geç mi kaldım acaba bu test için aylık kontrolede götürmedim
servet1905 morpella benim bebeğim de 2 aylık oldu doktorla görüştüm bir ay daha erteleyebiliriz dedi ama ben yarın götürcem ertelemek istemedim bir ay sonra ne olacağı belli değil diye 🤦🏼♀️
_minik_anne_ morpella 2 aylık olduk hala gitmedik bizde korkuyoruz gitmeye doktora nasıl yaparız bilemiyorum
Sademm morpella 2 ve 4 ay arası yapılabiliyor canım geç değil hatta 2 aydan önce gitmeyin sonuç yalnış çıkabiliyor yaşadım biliyorum
morpella içim biraz rahatladı en azından geç kaldığımı sandım hastane bize biraz uzan en az yarım saat bide 20 yaş altının sokağa çıkması yasak
Elbereth 3 ay 9 günlük bebeğim ve biz de gitmedik. 2 aylıkken doktor bacaklarına bakıp “ iyi kalçası normal duruyor” demişti tabi bu yeterli değil ama o biraz içimi rahatlatıyor.
fatmanur_yakup morpella canım kız bebeği ise çok riskli kalça çıkıklığı iki aylıkken de çekiliyor ama bence ertelemeden git derim yarın belki sokağa çıkma yasağı artacak