Sdnbln Bebeğim kendini öne dogru itiyor oturma pozisyonunda aglamayı bırakıyor. Sanki oturma pozisyonunda baya rahat ediyor. Bunu istiyor gibi hissediyorum
Gizemre Sdnbln benim bebeğimde 2 buçuk aylık olmasına rağmen oda istiyor bende belini fazla dik tutmadan kucağımda oturtuyorum napıyım
Hasret Sdnbln benim bebeğim de 3 aylık ken oturmak doğrulmak istiyodu bende kucağındaysan bacaklarından koltuklarlarından destekleyerek doğrultuyorum ama tamamen oturtmadım
Sdnbln Sdnbln deletedmom4842 Gizemre [bilinmeyen] Yani doktorlar yapabildikleri seyleri engellemeyin dediği için kafam karısıyor. Oturunca cok mutlu 😁 6.5 ay da oturtmak en dogrusu ama bu istekle nasıl başa cıkılır acaba
busrasahinn Gizemre bizimde 2 ay 10 günlüğüz bugün ilk defa yastığa yatırdım kendi kendine doğrulmaya çalışıyo bu oturmak istediği anlamına mı geliyor
Osk Bizde de 3 aylıkken oturmak istemeye başladı yatar pozisyonda oturmayı asla kabul etmiyodu dik bi şekilde durmak istiyodu. Doktor oturtmayın dedi ama kucağımda olduğu zaman o şekilde tutuyodum mecburen. Anannemde kemiğine güvenen çocuk erken ilerler dedi ne kadar doğru birlmiyorum😆
Zynpazra Sdnbln bnmkı 2aylıktan beri istiyo Bende oturtuyorum canı acısa aglar Bıle soylemlere ınanmıyorum
Cancancan Sdnbln ya benimkide öyle yatırınca basıyor çığlığı. Kucağımda uturtuyotum ben tabi destekli bi şekilde. Çok mutlu oluyor
EsraBilal Sdnbln aynı durumu yaşıyorum bu aylarda siz destek vererek oturtabilirsiniz ama tamamen oturma pozisyonunda değil
Gizemre busrasahinn dik durmak istiyo belliki bizimki böyle yapınca anlıyorum ki beni kucağına al diyo 😁
busrasahinn Gizemre aaa hiç aklıma gelmemişti dik durmak istediği 😂benim minik oğlum büyümüşte dik durmak oturmak istiyomus 😍😍
Sabriyeillke Sdnbln vallah biz 2bucuk aylikken istemeye basladi ellerini tutuyorduk atiyodu kendini zaten kucakta hepimiz oturur pozizyonda tutmuyormuyiz bu cocuklari ha cekyat kenarinda destekli oturmus ha bizim kucagimizda ne farki var ki bence azar azar oturabilir
Derinsum Sdnbln dik olarak çok oturtma canım çok erken çünkü benim kizimda çok seviyor ama üç beş saniye oturup geri kaldırıyorum 6 ay öncesi erken çünkü