Nihalbasoglu Bebeğim bir haftalık ilk bi kaç gün sütüm gelmemişti şimdide sağ gögüs şişti sertleşti kitleye dönüştü can acıtıyor yaşayan atlatan var mı ?
Esilaelif41 Nihalbasoglu ay rabbim kolaylık versin ama onu sağmaya çalış elinden geldiğince mutlaka pompa falan varsa sağ Emzir bebeğini biliyorum o acıyı ben benim yaşadığımı rabbşm kimseye yaşatmasın ilk kızımı emzirirken iki defa yaşadım ikinci bebeğime hamileyken yaşadım bu berbattı cnkü sağamıyordum hicbsy yapılmıyordu kaç kutu antibiyotik içtim iğne vuruldum yok banamısın demedi enson göğsüm delindi 5 yerden delikler açıldı kendiliğinden oralardan iltihaplar çıktı ama ne iltihap varya 😞 tabi öylede bitmedi enson cerrahi işlem uygulandı kesik atıldı ve iltihap öyle alındı. Bunu yazmamdaki amaç sizi korkutmak değil zaten sizin o duruma gelmez emziridğiniz icin ben hamileydim oyüzden bu derece kötü oldu bilmiyorum doktorlar bile şoktaydı. Ama mutlaka boşaltın göğsünüzü
Nihalbasoglu Esilaelif41 çok geçmiş olsun gerçekten çok zor pompa ile sağıyorum gece yine aynı dağılıyor tekrar oluşuyor o kadar emzirmeme rağmen
Cananne1 Çok isinmayacak şekilde ya ütü ya da elektrikli ısıtıcı karşısında havlu isit gogsune masaj yap, ıslak masajdan daha çok faydasını gördüm, bir de emzir eğer emmiyorsa önce sağ göğsün yumuşatın sonra emzirmeyi dene
[silindi] Nihalbasoglu akademisyen anne diye bir bayan var onun yazısını oku derim göğüs tıkanıklıgına kendi çözümün başlığı