Serass Arkadaşlar doktorumuz biogaia ilaç yazdı iki gündür kullanıyoruz ama bebeğimde iki gündür çok huzursuz uykuya dalamıyor sürekli bir ağlama modunda acaba damla mı yaptı diye düşünüyorum kullanıp aynı şeyleri yaşayan oldumu yardımcı olurmusunuz ??
peker Serass biz de onu kullanmıştık ama sorun yoktu yani vardı da her zamanki belalığıydı kızımın damladan değildir.
Kabarik Serass damla tamamen bitkiseldir dort ay araliksiz kullandim yalniz ilac bi hafta da anca etki eder. Ayri biogaia probiyotkrir gazdamlasi degildir. Cok gazli ise gaz damlasi da kullanabilirsini ilaveten. Ben sabahlari sap simpleks aksamlari da bio kullandim
Burcuveburcum Serass Yanında bi gaz damlası yazdı mı tek başına gaza iyi gelir mi bilemiyorum ama iyi bir bağırsak düzenleyicisi iki kızıma da kullanmıştım ama yanında bir gaz damlasıyla
Semra12 Damlanın böyle bir etkisi yok hemşireyim bu konuda bir yan etki yok. Muhtemelen gaz kaynaklı sorun yaşıyorsun. Biogaia etkisini 1 hafta içerisinde gösterir.
Story00 Arkadaşların da yazdığı gibi etkisini bir hafta içinde ancak gösteriyor. O da düzenli kullanımda. Her gün aynı saatte vermeye çalışın. Doktorumuz öyle söylemişti.
Burcu_ bana eczacı bi tanıdık biogaina kabızlık için gaz için değil dedi. Bende nurse harweys diye bi gaz damlası daha aldım sabah akşam 20 damla onu kullanıyorum gece yatarkende biogaina veriyorum
gvnkbr Serass en az 1hafta beklemen lazım ise yaramasi için şuan hala gaz problemini çekiyorsun muhtemelen
Yasebu Her gün aynı saatte verince bir haftaya etkisini gösteriyor. Ben her sabah yedi buçukta beş damla veriyorum.