Nuray2304 Merhaba kızlar bebeğimin bezlerini 2 3 4 saatte bir değistiriyorum. 3 güne kadar bezler margarin günlüğünde doluyordu ama 3 gündür o kadar dolu alamıyorum nerdeyse temiz gibi alıyorum. Geceden sabaha 5 saat durduğu da oluyor ama o da dolmuyor bunun sebebini bilen başına gelen var mı? Nereye gidiyor içtiği bu süt? 3 aylık 9 gunluguz sadece emiyor.
Nuray2304 Neslihan58058 aa öyle mi . Genelde bezin dolului margarin büyüklüğünde olmalı falan diyorlar korkmaya baslamistim doktora gitsem diyordum
2melek1anne Benimkilere sabaha kadar bi bezle duruyor cok dolu olmuyor sabah alincada demiri gece çok isemiyorlar 😆😅 3 aylik olcaz bizde gündüz normal oluyor genelde cisleri
Nuray2304 2melek1anne evet gunduz nirmal oluyor gwcw azalmaya basladi bizde de. Hep margarin buyukluunde bez alirsaniz sut yariyor demek diyorlar ya korkmaya basladim 3 gundur bende sorayim dedim kontrole gidetim dedim
Neslihan58058 Nuray2304 doktorum bana kızdı bile saglıklı çocugu zorla hasta ilan ediyorsun diye🤷♀️😂
2melek1anne Nuray2304 gece uzun uyumaya basliyorlar az besleniyirlar bence ondan olur canim takma kafana bence