Carsoon16 Bizimde var uzamış sarılığımız 39. Günümüzdeyiz tahliller yapıldı bir sorun yok dedi doktor yarın tekrar kan verip bilurubin değerine bakılacak muhtemel anne sütü sarılığı dedi
Ftmnrazra Carsoon16 bizimde 39 günlüğüz. en son 10 gün önce 13.8di. Dahada gitmedim ölçtürmeye hastaneye gitmekte sıkıntılı. Biraz daha zaman gecsin götürürüm. Yoksa takıntı oluyor
Zeynikk Carsoon16 peki anne sütü saralığı ise birsey önerdi mi bizim de 1 ay sonra sütünü iki gün verme geçer dedi ama işte ara ara sararıyor telaş yapıyorum
Denizkusu Benim ilk kızımda da uzamış sarılık vardı 1.5 ay sonra bitti siz gerekli tahlilleri yaptirdıysaniz geçer inşallah..
Zeynikk Denizkusu evet yaptırdık ama ara ara sararıyor korkuyoruz doktor bir sıkıntı olmadıgını söyledi tahlillerinde
Zeynikk Defnecikkk benimde 2 kez fotpterapi gördü arada sararıyor korkuyorum geçen götürdüm değeri 12.70 cıktı sizdede oluyor muydu sararma
Defnecikkk Zeynikk oluyor bizim 16 lardaydi fototerapiden sonra 13 küsür e düştü ama bazen daha sarı bazen daha beyaz oluyordu ac bırakmayın birde su verin diyorlar ben vermemistim
Zeynepzey Zeynikk evet doktorumuz ara sıra artar ara sıra azalır sonra bir anda beyazlar demişti dediği gibide oldu bence hiç canınızı sıkmayın yavaş yavaş geçiyor
Zeynikk Defnecikkk evet banada söylediler vermedim bol bol emziriyorum ama anne sütüne baglıysa şuan geçmez heralde
Defnecikkk Zeynikk yani bize doktor öyle dedi. Ama sütü kesmeyin dedi. Yavaş yavaş azaldı bol bol emzir. En son gözlerden gidiyor. Korkma 12 13 yavaş yavaş düşer aniden sararmiyorsa falan korkma tabi doktor daha iyi bilir
SEREZ 55 gün sürdü canım bizim uzamış sarılığımız. Daha çok emzirdim sadece sonra kendi kendine beyazladı . Aç bırakmamaya çalış başka zaten yapılabilecek bişey yok.