Arkadaşlar ben yaptigim hatayi siz yapmayin.
Oglum 5 aylikken hamile kaldim. ve doktor takibinde bebeyin kesesi oluşmamin oldugyny bildim.şiddetli kanama geçirdim.düšük yapiyorsun deyip 1hafta hastanede kaldim.boşuna kaldim.eve geldim sancilarom başladi.ultrasiona girdikde..bebeyin kalbi durmuştu malasef.zorunlu anastezili kurtaj oldum.Kurtajdan 2 hafta sonra adet olmadan hormonlu spiral taktirdim .hata yapdim.Doktor adet ol oyle yapalim dedi.ama ben dinlemedim..
bi post açmiştim aklinizdaysa.Eşim bi seyler hiss ediyo diye.😒
Hepiniz doktora git dediniz.malum virystan dolayi gudemiyodum.ama siddetli agirlar basladi.çati agrisi gibi oturamadim duramadim.ne kanama vardi ne akınti.sadece fena agri vardi.ve doktora gitdim.ultrasionla bakarak aaaaa kaymiş dedi.inanamadim gerçwkten yerinde deģildi.öne gelmişti ama çikarlicak kadar basit gorulmuyirdu.doktor adet olunca hemen gel çikaralim dedi.tam 51 gun sonra adet oldum.ve çikartdirdim.canim rahatlandi sanki.sade adet kanamam oldu sadece.minicik birsey insani ne kadarda rahatsiz edermiş.inşallah mayisda adet olurum gene taktiricam.mecburum bebeyim daaha 8 aylik.
Eger agri falan hiss rdiyosaniz mutlaka doktora gorulun.
bide bi sorim olacak.Tüpleri baglatan akradaşlar varmi içerinizde?Siz tüp baglatdikdam sonra adet oldunuzmu bu mumkunmu?Bu konuda fikirleriniz onerileriniz neler?1 bebeyim var sadece