Bernur canparcam123 reflü teşhisi nasıl kondu benim bebeğimde her mama anne sütünden sonra hemen çıkartıyor günde çok kez kıyafet değişiyoruz bide devamlı ağlama krizleri
canparcam123 Bernur aynen öyle benim oğlumda canım zaten reflü rahatsızlık huzursuzluk veren bi sorun hazımsızlık yapıyor gaz yapıyor uyku sorunu yapıyor
canparcam123 Sgz bende aynen öyleyim bebeğim 4ay 7 günlük ve doğduğundan beri en az üç kez değiştirym bazı zamanlar beş altı kez
canparcam123 Bernur hırıltı öksürük varsa bence doktora götür ciğerlerine inmiş olabilir çok küçük olduğu için evde tedavi zor olur..benim önceki çocuğumda gec götürdüm sadece burun tıkanıklığı dır dedim maalesef 16 gün yatırdılar bronşit ten.
Bernur canparcam123 aşırı gazı oluyor sürekli kucak istiyor koyduğum an çığlık çığlıga ağlıyor bazen kucakta bile ağlıyor çok yoruldum artık doğduğundan beri öyle ama biz reflü maması kullanmıyoruz nasıl teşhis ediyorlar
canparcam123 Bernur iste söylediğm gibi canım her besleme sonrası kusuyor bu en büyük belirti yani hem mama hemde emzirînce kusuyordu doktor yüzde yüz reflü dedi..bebeğin kaç aylıktı
canparcam123 Bernur benim oğlumda öyle huysuz öyle huzursuz bi çocuk ki ben artık kesin süt alerjisi var diyordum yani bu kadar kötü olmasının başka bir açıklaması yok diyordum ama sonra öğrendim reflüymüş
Bernur canparcam123 aynen bizde süt alerjisinden şüphelendik kakasında gizli kan çıktı sonucumuz hatta inek sütü değilde keçi sütü mama veriyoruz şuan ben diyetteyim boşuna mı onuda bilmiyorum çok huzursuz du doğduğundan beri ağlıyor devamlı gücüm kalmadı
canparcam123 Bernur geçecek canım merak etme sabr et geçiyor bunların hepsi büyüdüğü zaman unutacaksın
Bernur canparcam123 geviş getirir gibi yüzünü ekşiterek sanki bişeyler çiğniyor gibi yapıyor sizlerdede var mı