Musmutluanne Gençler kızım 14 aylık yeni yeni adım atıyor bana kaymaz tabanlı yazlık ev için kullanacağım altı yumuşak bir panduf önerir misiniz? Dışarısı için önerisii olan varsa kabul ederim. Marka model?
MUGUL Musmutluanne kokopatik diye bir sayfa var inst da ben ondan alıyorum… tabanı yıpranana kdar kaymıyor bakın isterseniz
mikkonunannesi- Musmutluanne kokopatik var hem instgram da hemde web sitesi ona bakın kesinlikle tavsiye ederim ☺️
Mom091 Musmutluanne benim bebeğim 9 aylıkken yürüdü. Şuan maşallah gayet güzel yürüyor. Zaten arkasında bir yer var sandalet gibi oluyor. Küçük olsalardı ayaklarına göre numarası olmazdı diye düşünüyorum😊
Ertugrul19 Mom091 bizimde var 8 buçuk aylığız giyebilirmi diye düşünüp duruyodum tabi bu yaz yürürse giyiliyormus sevindim😊😊😊😊👍
Mom091 Ertugrul19 hemen güzel bir şekilde yürüyemiyorlar malesef. 9 aylıkken yürüdü ama ayakkabıyla dışarıda düzgün bir şekilde yürümeye başladığında hemen hemen 1 yaşındaydı. Ayakkabıyla yürüme+dışarıda yürümeye alışmak biraz zaman istiyor. Hoş korona yüzünden neredeyse 2 aydır evdeyiz. Öğrendiğini de unutmuştur sanırım😬
mikkonunannesi- Musmutluanne zaten şiparş verirken numara ve cm yazıyor bebeğinizin tabanını ölçün ona göre ayak numarası yazar
Bizal Musmutluanne attipas diye bir marka var yurtdışı ürünü. Türkiye de instagramdan sipariş verebilirsiniz attipas_turkiye sayfa adı hem evde hem dışarıda kullanım bir bakın isterseniz