Meleksavskn Benim hayranlıkla oynadıklarım😂 Toon blast. Tooy blast. Okey plus. Tavla. Vee 101 okeyyy🤩 Biraz fazla ama haklarım bittikçe sırayla geçiş yapıyorum siz hangi oyunları oynuyorsunuz😇😚👀
deletedmom1234 Meleksavskn çocuk bak, yemek yap, ev temizle bunların haricinde ne başka birşey ypmıyrum nede oyun oynuyrum🤣🤣🤣🤣
Alyask Meleksavskn kızımdan dolayı tom 😂 evdekıler bitti bı de tomun karnını doyur uyut 😂🙈 bıde ukalaaa sorma ne dersen tekrar edıyo 🤸🏻♂️😂😂
MrsG Meleksavskn ben şimdi wow diye bir oyun buldum bulmaca gibi. Ülke ülke geziyorsun buldukça. Ona sardım. Ama clash royale oynuyorum daha çok. Bu ara pek fırsatım olmuyor. Eşim oynadıkça sinir olmuyor değilim 😂
Meleksavskn Handecelik canım linkini kopyalayıp atabilir misin play storeye yazdım bir sürü sonuç var 😒
Meleksavskn deletedmom1234 ayy kuzum onlar bizde de var tuvalet molasın da oynuyorum ben de yada bebeği emzireceğim zaman🤣🤣
Meleksavskn Esma_19 yaa ben o oyunu kaç defa oynadım ama yapamıyorum eşim öğretti kaç defa sonra unutunca kızdı en son telefondan sildi kendisi oynuyo hala😂😂
Meleksavskn Alyask 😅 benim oğlan da bi araba oyunu var ilk tamir yapıyo sonra köpükle sil durula sonra inşa yap🤣 bide bana yaptırıyo yapmayınca çıldırıyo bende diyom hıh hasbam büyümüş de anasına iş yaptırıyo😂😂
Meleksavskn deletedmom1234 ayy hiç sorma form candır💖 ancak her posta da yorum yapılmıyor hep bir kavga🖤
Emelss- Meleksavskn ay evette artık bağımlısı oluruz ben oyunları severim karantina günlerinde de bol bol oynarız arttık😄