Babymm_ 27 günlük bebeğim emerken meme ucunu çok çektiriyor sinir oluyor ağlamaya başlıyor,anne sütü ve devam sütü ile besliyorum o yüzden biberonda kullanıyorum biberona alışacak diye korkuyorum ne yapmalıyım 😔
Elifsu60 Babymm_ aynı durumu yaşadım canım bende halada yaşıyorum sarılık oldu diye sütü emerken yoruluyor 5 dk emip bırakıyor diye ekstradan sağıp veriyordum biberonla.Uyurken emiyor beni uyandığında asla emmiyor ağzına alıp çıkarıyo ağlıyor çekmek yoruyor tani biberonla alıştı. Meme başı şaşkınlığı yaşıyorlar ve biberon vermeye devam edersen tamamen bırakıyor memeyi malesef.
Zk95 Babymm_ yapabiliyosanız eds sistemi yapın daha küçükmüş. Bende biberon meme kullandım şuan 4 aylık ve asla beni emmiyo emmediği için sütüm de baya azaldı hem eds sistemiyle sütünüzde artar
Elaes Bence biberonu acilen bırakın ben de biberon kullanıyordum ve şu an bebeğim emmiyor memeyi 3 buçuk aylığız. Emzirirken mamayı da menenize şşırıngayla damlatatak verin biberonu çıkartın hayatınızdan bu yöntemi geç öğrendiğim için bana faydası olmadı inşallah size olur