Eslemervaninannesi Nonisa belki 1 aylik benek ne anlar diyeceksin ama bebeginle konus ilgi goster 1 aylik cocukla ne konuscam deme en olmadi yemek tariflerini anlat ama konus ise yarayacaktır benim kizimda oyle cunku
Nonisa Eslemervaninannesi konuşmaya çalışıyorım ama yorgun argın bazen ne söyleyeceğimi bile bilmiyorum, bugün aklıma geldi hikaye okusam diyorum 😚
Nonisa Umayyyy mukuslu Kakası oluyor bazen, doktor Süt fazlası olduğu için dedi. Cildinde de çoğalıp sönen isilik gibi Sivilceler var ama bilemedim şimdi siz böyle deyince. Doktor hiç bahsetmedi 🙄
Umayyyy Nonisa tabi ki doktorunuzdan iyi bilemeyiz sadece bir ihtimal. Alerji huzursuzluk yapıyor diye okumuştum siz yine de bebeğinizi gözlemleyin
kubusss gizmolinda forumda aktifmişsiniz o yüzden size sorayım dedim bebeğiniz hangi ayda düzeldi aynı şeyleri yaşıyorum şuan
kubusss Jane çoktaaan :) çok sukur 2 aydan sonra hafifledi 3 aydan sonra bitti. hatta maşallah çok güleryüzlü bi bebek herkes ne kadar güleç diyor. huysuzlukları oluyor bazen ama huysuz olmayan bebek de yok